≫ 

Ronaldo se uneo u facu Nurmagomedovu, saigrači iz Junajteda zanemeli, a onda shvatili foru!

Legendarni UFC borac bio gost "crvenih đavola" na meču Premijer lige

  • 2
Habib Nurmagomedov, Kristijano Ronaldo Printskrin: Instagram/khabib_hurmagomedov

Kristijano Ronaldo napravio je pravi štos u prostorijama Mančester Junajteda kada se uneo u facu UFC šampionu Habibu Nurmagomedovu.

Dugogodišnji prijatelji Ronaldo i Nurmagomedov redovno su bili u kontaktu, pa ne čudi što se par ponovo sreo kada je bivši kralj lake kategorije UFC ringa tokom vikenda bio u Mančesteru i gostovao na utakmici Junajteda i Evertona (1:1)

Njih dvojica napravili su foru za fanove na društvenim mrežama, ali i za saigrače u Junajtedu pošto su se nekoliko sekundi mrko gledali, a onda ga je Ronaldo zagrlio. Nakon toga je fudbaler i pokušao par puta da ga obori na zemlju.

Čak je Tajson Fjuri VBC bokserski šampion, koji se u subotu suočava sa kolosalnim Deonte Vajdlerom odogovrio na ovo porukom: "Legendarna veza."

Ronaldo i Nurmagomedov razmenili su majice još kada je napadač Junajteda bio u Real Madridu tokom svog boravka u Španiji, a 33-godišnji bivši borac čak je u subotu razgovarao o rekordnom plasmanu međunarodnog golgetera u tim.

Govoreći nakon toga sa Sir Aleksom Fergusonom - sa kojim je Ronaldo postigao stratosferski uspeh u klubu - činilo se da je Nurmagomedovu legendarni menadžer Junajteda, rekao da smatra da je Ronaldo trebao početi meč. (Ušao je kasnije, ali nije uspeo da pomogne)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Video: Habib dolazi u Srbiju: Nurmagomedov nam je poslao poruku u video pozivu Borovčanina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA