≫ 

Čuveni Troj Dini oštrim rečima o Iviću: "Počeo je da nas ugnjetava, znao je da učini da se osetite grozno"

Votford i Ivić prekinuli su saradnju pred kraj prošle kalendarske godine

  • 3
Troj Dini, Foto: Printscreen Youtube

Votford je nedavno doveo desetog trenera u samo pet godina. Vruće stolice prihvatio se čuveni Klaudio Ranijeri, koji će moći da vidi kako se na istom mestu proveo i srpski stručnjak, Vladimir Ivić. On je to mesto napustio prošle godine pred čuveni Boksing Dej posle poraza od Hadersfilda.

Engleski mediji napominju da je on platio ceh svađe sa kapitenom Trojem Dinijem, sa kojim nije imao nimalo dobar odnos. Navodno, to je bila kap koja je prelila već punu čašu. U svojoj knjizi "Redemption", fudbaler Votford istakao je da nikada zapravo i nije imao neki problem sa srpskim stručnjakom.

- Ivić i ja nikada nismo imali problem. Ne do samog kraja. Nisam se posebno zagrejao za njegov stil vođenja utakmica i treniranja. Mislim da niko nije - napisao je Dini.

Ono što doduše nije prijalo Diniju i saigračima jeste da satima sede ispred televizijskih ekrana i da gledaju snimke, koji treba da ih pripreme za nastupe na utakmicama.

- Što se tiče analize utakmica, on je secirao sve, do najsitnijih detalja. Trebalo bi mu 45 minuta da prođe kroz sedam ili osam isečaka. Izašli biste iz sobe i neko bi se okrenuo prema vama i rekao: "Bože, ja sam s***nje". Znao je da učini da se osećaš grozno - dalje piše u knjizi.

Mrzeli su fudbaleri što ih je Ivić "terao" da ostaju na treninzima i posle vremena kada je on bio planiran da se završi.

- Kada bismo pobedili, radili bismo 40 minuta na stvarima koje smo uradili pogrešno i nekoliko minuta na golovima koje smo postigli. Ljudi nisu uživali u svom fudbalu, a on je počeo sve više da nas pritiska. Počeo je da nas ugnjetava. Imamo najbolji posao na svetu, plaćeni smo pravo malo bogatsvo za igranje fudbala i treniramo četiri ili pet časova dnevno, a imate osobu koja čini da se osećate kao da niste dovoljno dobri da biste bili tu gde jeste i da sve radite pogrešno - zaključio je Dini u svojoj knjizi.

Video: OFK Beograd razbio Zemun u prvom meču starih rivala posle 4,5 godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA