Zvezda ugostila glumce za Oskara iz doma "Sremčica" i napravila im veče koje nikada neće zaboraviti

Pored njih, prisutni su bili i drugi članovi iz Doma za decu i mlade ometene u razvoju

  • 1
Oaza glumci Foto: Youtube / Printscreen

Više puta nagrađivani film "Oaza", došao je u žižu javnosti nedavno zbog jednog divnog razloga. Naći će se u konkurenciji za čuvenog Osakara, a da stvar bude veća, učešće u njemu uzelo je nekoliko osoba koje imaju određene smetnje u razvoju, koje su smeštene u domu "Sremčica".

Marijana Novakov i Valentino Zemuni sjajno su se snašli u svojim ulogama, a da stvar bude još zanimljivija, i jedni i drugi mnogo vole Crvenu zvezdu. Često nose majice sa motivima kluba sa stadiona "Rajko Mitić", a tako je bilo i prilikom nedavnog intervjua za Telegraf.rs.

Aktuelni šampion Srbije odlučio je da ih iznenadi, pa ih je pozvao da budu gosti na utakmici protiv Metalca u Superligi Srbije, u kojoj su crveno-beli uspeli da dođu do pobede rezultatom 3:1. Oni nisu krili oduševljenje što su sa ostalim ljudima iz ove ustanove bili gosti na najvećem srpskom stadionu.

Nije to sve, klub je odlučio zbog svega da im se oduži malim poklonom u vidu komplet trenerke i šoljom sa motivima Crvene zvezde, kao uspomenu na lepo veče koje su proveli na stadionu.

Video: Navijačke tenzije na meču Zemun - OFK: Pogledajte prozivke Taurunuma i Plave unije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • g…

    7. oktobar 2021 | 09:03

    Jos da su to uradili iz dobrih namera bilo bi lepo ali poznavajuci direktora sve je odradjeno u cilju marketingaObraza bez. Sve samo iskoriscavaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA