≫ 

Dobijamo još jedan moćan klub u Premijer ligi? Njukasl uskoro pliva u arapskim milionima, princ kupuje akcije

Mohamed bin Salaman je konačno dobio dozvolu da kupi Svrake za 350.000.000 evra

  • 1
Džo Vilok Foto: Tanjug - AP

Da li to konačno za Njukasl slede neki lepši dani? Klub sa severoistoka Engleske dobio je dozvolu da proda udeo saudijskom princu Mohamedu bin Salamanu, nakon što je rešen spor ove zemlje i Saudijske Arabije.

Kako dalje piše Dejli Mejl, prošlogodišnji pokušaj saudijskog princa je propao, jer zemlja sa Bliskog Istoka nije rešila probleme sa piraterijom emitovanja Premijer lige, ali se sada i to rešilo nakon što je prenose preuzeo katarski beIN Sports.

Bin Salaman je čak vršio pritisak na britanskog Premijera, Borisa Džonsona da će se time narušiti odnos između dve zemlje, ako se ne okrene prava procedura, što se konačno desilo. Tako će on sada uzeti klub od Majka Ešlija za 350.000.000 evra i Svrake će imati tim o kojem su maštale.

Sličnu sudbinu doživeli su Siti i PSŽ, koji su vrlo brzo po dobijanju astronomskih suma novcMara sa Bliskog Istoka postali moćni u evropskom fudbalu. Ako i Svrake dožive upola ovakav preporod, to će značiti i konkurentniju Premijer ligu.

>>> Brazil ima osam pobeda u osam kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a večeras (01.30) gostuje poslednjeplasiranoj Venecueli. Kvota na dvojku je 1,33, a na kombinazziju 2&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Venecuela - Brazil

Video: Bakljada navijača obasjala meč Zemun - OFK

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA