≫ 

Traže ga Junajted, Liverpul i Čelsi, "našla" ga policija: Fudbaler Premijer lige priveden u noćnom klubu

I to zbog optužbe za seksualno zlostavljanje

  • 2
Ives Bisuma Printskrin: Twitter/@xAlexTHFC

Ives Bisuma (25), jedan od najboljih fudbalera Brajtona, priveden je u sredu, u noćnom klubu, zbog optužbi jedne devojke da ju je seksualno zlostavljao!

Reprezentativac Malija je ove sezone prosto eksplodirao na terenu i tako privukao pažnju velikih klubova kao što su Junajted, Siti, Čelsi, Liverpul i Arsenal, ali je sada pitanje koliko će to njegovo privođenje i noć provedena u zatvoru uticati na sve.

Britanski "San" je prvi objavio da je Bisuma priveden u "kasnim satima", kao i da je bio u društvu prijatelja koji ima 40 godina.

- Klub je bio pun, studentska žurka, i svi su hteli da vide Bisumu. Potom su se svi šokirali kada smo videli da ga policija odvodi u lisicama - rekao je jedan od svedoka, prenosi "San."

Bisuma je priveden u sredu sat i po iza ponoći, a mediji tvrde da je u sredu tokom dana i dalje bio u policijskoj stanici na ispitivanju.

>>> Španija je pobedila Italiju i prvi je finalista Lige nacija, a drugog ćemo saznati večeras (20.45), kada se sastaju Belgija i Francuska. Očekuje nas sjajan meč, pošto će se na terenu naći mnogo vrhunskih fudbalera - kvota na Belgiju je 3,00, na iks 3,10, na Francusku 2,70, a na GG3+ 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Francuska.

Video: Konor Mekgregor uhapšen u Majamiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA