≫ 

Semafor zakazao, pa selotejpom lepili rezultat: Evo šta se desi kad neko da 10 golova

Radi se o utakmici između Portugalije i Lihtenštajna, a dovitljivi radnici na stadionu su pronašli rešenje u poslednji čas

  • 0
Portugalija, Lihtenstajn Printskrin: Reddit / chemhatma

Mlada fudbalska reprezentacija Portugalije savladala je vršnjake iz Lihtenštajna sa 11:0 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine. Nadmoć je bila očigledna već u prvom poluvremenu, kada je Portugal postigao devet golova, da bi tek u drugom delu smanjio gas i završio meč sa 11 golova u mreži gostiju. Rezultat nije bio toliko očekivan, pa su radnici morali da se drže i one parole - snađi se, kada se radi o semaforu na stadionu.

Naime, oni su zalepili samo selotejp traku, kako bi imali broj jedan ispred nule u trenutku kada je Tomas pogodio mrežu u 63. minutu.

Nije Lihtenštajn fudbalska nacija, međutim, njihov predstavnik Vaduc se može pohvaliti činjenicom da je pre osam godina izbacio Vojvodinu iz Lige Evrope.

Ipak, Portugal znatno više ulaže u fudbal, pa rezultat od 11:0 i nije toliko čudan, ali je u svakom slučaju iznenadio i organizatore meča, jer semafor nije bio predviđen da pokazuje rezultat veći od devet, te su radnici morali da se snađu na pomalo neuobičajen način.

Video: Crveno-beli su uspeli da savladaju Metalac u specifičnoj utakmici sa 3:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA