≫ 

Jović u vrhu liste želja italijanskog velikana: Gazeta ga seli iz Reala već na zimu

Srbin ove sezone ne može da se istakne u Realu pored Karima Benzeme koji igra u neverovatnoj formi

  • 3
Luka Jović, FK Real Madrid Foto: Jose Miguel FERNANDEZ / AFP / Profimedia

Luka Jović se nalazi na meti Intera! Italijanska Gazeta na naslovnoj strani donosi priču o ciljevima Intera u zimskom prelaznom roku, gde je kao jedna od glavnih meta označen srpski reprezentativac koji u Madridu nema previše prilike da se istakne pored neverovatnog Karima Benzeme.

Izvršni direktor Intera Bepe Marota poručio je da će tokom zimskog prelaznog roka Inter pojačati tim sa bar jednim ili dva napadača. Gazeta navodi da se investicije odnose na napad i vezni red, a trenutno su najpopularnija imena Luke Jovića, Najtana Nandeza iz Kaljarija, Aleksandrea Lakazeta iz Arsenala.

Nandez je opcija za vezni red, a Jović i Lakazet za napad. Ipak, Gazeta sudeći po tekstu više šansi daje Luki Joviću.

- Slučaj dvojice napadača koji se trenutno nalaze na vrhu liste želja, Jovića i Lakazeta, drugačiji je. U oba slučaja u pitanju su igrači sa važnim angažmanima i sa potrebom da rehabilitiju karijeru nakon što su završili na marginama njihovih trenera. Želja da se vrate u igru mogla bi da dovede do toga da obojica smanje svoja potraživanja, ali početna situacija je dijametralno suprotna - Srbin ima 23 godine i ima ugovor sa Realom do 2025. sa platom od 5 miliona evra, dok Francuz ima 30 godina i ugovor mu ističe u junu sledeće godine, ali ima platu od 11 miliona evra - navodi se u tekstu čuvenog italijanskog lista.

Gazeta zaključuje da će Inzagi dati poslednju reč kada je u pitanju dilema ko će biti izbor za prvu opciju u zimskom prelaznom roku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    9. oktobar 2021 | 13:55

    ubise se otimajuci za njega..hahaha surdulica je njegov domet ili kina...tacka

  • dg

    9. oktobar 2021 | 15:13

    Nema od ovoga dečka kao fudbalere ništa više. Onog trenutka kad je naletio na Sofiju, i u nju se zaljubio, sve drugo je palo u vodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA