≫ 

Ispravka: Šaćirija ogrnuli jaknom tzv. OVK tokom prenosa uživo: Veliki skandal posle meča!

Provokacija posle meča Švajcarske i Severne Irske

  • 38
džerdan šaćiri Foto: Tanjug/Ap

Pod naslovom "skandal posle meča sa Severnom Irskom", švajcarski mediji javili su da je reprezentativac njihove zemlje Đerdan Šaćiri ogrnut jaknom tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) prilikom davanja izjava!

Šaćiri je posle trijumfa Švajcaraca stao pred kamere TV RSI kako bi odgovarao na pitanja vezana za utakmicu, da bi mu u jednom renutku prišao bradati čovek i navukao mu jaknu.

Na snimku pomenute televizije se vidi da je Šaćiri u trenutku ostao zbunjen, a zatim i da je na jakni amblem sa dvoglavim orlom na crvenoj pozadini, sa slovima UČK (OVK).

Bradati čovek se smeje i odlazi u stranu, dok se i Šaćiri takođe nasmejao kada je prepoznao amblem, pre nego što je zbacio jaknu sa sebe i nastavio da daje intervju kao da se ništa nije desilo.

Inače, Šaćiri je poznat kao fudbaler koji godinama provocira Srbe zastavama Albanije, prikazivanja tzv. Kosova kao dela Albanije, a zbog straha od navijača Crvene zvezde Jirgen Klop ga svojevremeno nije doveo u Beograd kada je Liverpul gostovao crveno-belima u sklopu Lige šampiona.

Podsetimo, Šaćiri je zajedno sa saigračem Džakom slavio trijumf Švajcarske protiv Srbije na SP tako što su pokazivali dvoglavog orla, a posle toga su se i izvinjavali zbog velikog udara švajcarske javnosti na njih. Takođe, igrači su od strane FIFA kažnjeni po 10.000 evra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by LidhjaShqiptare (@lidhjashqiptare)

Napomena: U prvobitnoj verziji teksta istaknuto je da je Šaćiri obukao jaknu sa grbom OVK, što nije u skladu sa činjenicom i onim što se vidi na snimku, tako da je u ispravljenoj verziji istaknuto da je Šaćiri ogrnut jaknom, od strane nepoznatog čoveka u miks zoni, kao i da je nakon što je video grb na jakni istu skinuo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serbo

    10. oktobar 2021 | 10:49

    A uefa(mafija) zabranila Vranjesu da sakrije tetovazu Vojvode Djujica, a ovaj promovise terorizam i proce nekaznjeno...

  • Buljoni

    10. oktobar 2021 | 10:54

    Šta radi FSS, uputiti oštar protest, Švajcarskoj, UEF-i i lobirati sve ostale fudbalske saveze po Evropi, naučiti prostaka pameti,

  • micko

    10. oktobar 2021 | 10:55

    Terorista !!!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA