≫ 

Igrač Andore (41) se polomio jureći Sanča, pa poslao hit poruku posle meča

Ildefonis Lima Sola je najpre ušao u igru, pa je morao napolje posle "duela" sa asom Junajteda

  • 0
Lima Sola, Andora Printskrin: Twitter/Paddy Power

Pobeda reprezentacije Engleske nad Andorom u gostima (5:0) brzo će pasti u zaborav, ali svi su izgledi da će se detalj iz 63. minuta godinama ispred nas prepričavati!

Naime, fudbaler domaćeg tima Ildefonis Lima Sola, inače 41-godišnjak, morao je da izađe napolje na isteku sat vremena igre zbog toga što se sam povredio jureći Džejdona Sanča po terenu.

Lima je pokušao da "uhvati" asa Mančester junajteda po levoj strani, ali je u jednom trenutku samo pao i uhvatio se za nogu. Engleski mediji javljaju da je u pitanju povreda članka igrača koji je prethodno u 31. minutu ušao sa klupe.

Zanimljivo, Sančo čak nije bio ni rođen kada je Lima debitovao za Andoru 1997. godine i sa 133 odigrana meča rekorder je nacionalnog tima. A da se ne ljuti na javnost što ga ismeva zbog ovog poteza, reprezentativac Andore je pokazao tako što se i sam našalio na svoj račun.

>>> Kanada bi mogla na Svetsko prvenstvo drugi put u istoriji. To govore dosadašnji rezultati kvalifikacija, a reprezentacija za koju brani Milan Borjan (trenutno van stroja zbog oporavka od virusa korona) bi, ako želi da ispiše istoriju, utakmice poput večerašnje (23.55) na gostovanju Jamajki morala da dobija. Kvota na dvojku je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Jamajka - Kanada.

- Sančo, sledeći put uspori - napisao je Lima na Tviteru, a na pitanje da li je barem uzeo dres reprezentativcu Engleske rekao je: - Ne, Sančo i dalje trči!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA