≫ 

Čuveni golman se u suzama povukao iz reprezentacije, i Mis EURO se oprostila od njega

Fabijanski u 36. godini rekao da je dosta

  • 0
Marta barcok, Lukaš Fabijanski Printskrin: Instagram/martabarczok.official

Meč protiv San Marina u subotu veče bio je psolednji za legendarnog Lukaša Fabijanskog u dresu reprezentacije Poljske, te otuda nije čudo što je u suzama napustio teren u tom 57. minutu!

Golman Vest Hema je simbolično napustio teren u tom 57. minutu s obzrirom na to da mu je ovo bio 57. nastup u navionalnom timu Poljske. Podsetimo, on je još letos najavio kraj, takod a mu je ovaj duel, u kom je domaćin slavio sa 5:0, bio neka vrsta oproštaja.

Fabijanski je za Poljake debitovao 2006. godine i za sve ovo vreme igrao je na tri Evropska i dva Svetska prvenstva. Najveći uspeh u nacionalnom dresu je četvrtfinale EP 2016. godine, na kom je poljska navijačica marta Barcok osvojila titulu Mis EURO.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by ⚽️Spróbujemy podbijemy⚽️ (@podbijamy_swiat_pilka)

Upravo je Marta jedna od mnogih koja je putem društvenih mreža "ispratila" Fabijanskog u penziju,  s tim da je ovoga puta izsotala njena podrška sa tribina. Iskusni golman je, inače, dobio poruke podrške i čestitke od sadašnjih i bivši saigrača.

Što se tiče Poljske, oni će se očigldno sa Albanijom boriti za drugo mesto u grupi. Englezi su prvi sa 19, Albanci imaju 16, a Poljaci bod manje. Upravo ove dve seleckije u utorak igraju međusobni meč u Tirani.

Video: Heroj Radnika iz Surdulice u suzama posvetio pobedu ocu koji se boiri s koronom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA