≫ 

On je udario pesnicom svog trenera, pa pobegao sa stadiona u Užicu: Ponosno pokazuje tetovažu Zvezde

Iz kluba su rekli da će više informacija biti dostupno nakon večerašnje sednice Upravnog odbora, gde će se diskutovati o svim dešavanjima sa nedeljnog meča

  • 19
Veljko Simić Foto: Facebook.com/veljko.simic.7

Fudbalsku Srbiju potresao je navodni incident koji se desio u 14. minutu utakmice između užičke Slobode i Sušice u okviru 9. kola Prve lige Zapad. Domaći tim dobio je taj susret rezultatom 2:0, ali će on ostati u senci događaja koji je prema pisanju medija izazvao trener golmana Užičana.

Kako navodi Sportski žurnal, a kako se može i čuti u prenosu lokalne "TV 5" iz Užica, u tom momentu desile su se neverovatne scene. Trener golmana, Veljko Simić tada je prišao svom šefu struke, Goranu Đukiću i udario ga, od čega se ovaj zateturao, a spale su mu i naočare.

U pomoć su pritrčale sudije, koje se vide na snimku kako prave zapisnik sa delegatom, a Simić je odmah napustio stadion i nije čekao reakciju arbitara. Ubrzo se na licu mesta pojavila i policija, koja je uzela izjave novinara i "skinula" snimke sa kamera koje su pratile meč.

Sam Simić je dugo radio u užičkom klubu kao trener golmana, često je sarađivao sa mlađim kategorijama i decom, pa je potpuno nejasno zbog čega se odlučio na nepromišljeni potez. Uz to, redovno je učestvovao u organizaciji memorijalnog turnira "Dragan Simić-Sima" koji se održavao na terenima Velikog parka, a koji je imao humanitarni karakter i bio je posvećen njegovom ocu.

Sa fotografija se može primetiti da je veliki navijač Crvene zvezde, jednom prilikom fotografisao se i sa Draganom Džajićem, proslavljenim fudbalerom crveno-belih, a na jednoj ruci je odradio i tetovažu sa motivima kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Video: Sramotna tuča na terenu: Nikolić laktom patosirao Stojkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥔

    11. oktobar 2021 | 11:17

    Ovaj diže tri prsta i dok pere zube

  • M

    11. oktobar 2021 | 12:18

    Nego sta bi sa kokezom i drustvom.ovaj nebitan.

  • Hh

    11. oktobar 2021 | 11:56

    Kakva tribina takvi i navijači. Bez kodeksa, nemaju vremena da se bave klincima, zbog građevinarstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA