Kostić: Pratićemo i Portugalce, nadamo se njihovom kiksu

As Ajntrahta ističe da će Srtbija protiv Azerbejdžana igrati na gol više kao i uvek

  • 1
Srbija, Republika Irska Foto: Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak veče (20.45) dočekuje selekciju Azerbjedžana u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo, a jedan od onih od kojih se očekuje da bude na visokom nivou, da svojim asistencijama probije bunker gostiju, jeste krilni vezista Filip Kostić.

Nije Kostić imao svoje veče u Luksemburgu u subotu veče, kao ni većina ostalih igrača Orlova, što su i sami priznali. Međutim, as Ajtrahta se nada da će protiv Azera sve biti drugačije.

- Danas nema slabih protivnika, svi igraju, i to je odlika velikih reprezentacija da pobeđuju i kada igraju slabije. Veoma bitna pobeda za nas pred meč protiv Azerbejdžana. Protiv Luksemburga je bilo odlično, jako nam je bitna podrška navijača, jako nam je bitno da dođu da nas podrže pred gostovanje u Lisabonu, potrudićemo se da opravdamo poverenje naših navijača - rekao je Kostić i dodao:

- Svaka pobeda je bitna, ona donosi samopouzdanje, ova sutra će biti jako bitna pred gostovanje u Lisabonu, spremni dočekujemo ovaj meč. Respektujemo svakog protivnika, favoriti smo i ne bežimo od toga, ali moramo to da pokažemo na terenu. Pratićemo i utakmice Portugala i nadamo se njihovom kiksu.

Na pitanje da li možemo da očekujemo da Srbija igra na gol više - jer bi gol razlika mogla da bude ključna ako Portugalija kiksne, Kostić je rekao:

- Srbija uvek igra na gol više, bitna je gol-razlika, ali najbitnije je da mi dobijemo utakmicu, ako možemo da damo više golova, zašto da ne.

8Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nadaj mi se

    11. oktobar 2021 | 16:09

    nadaj nadaj u ocaj ne padaj .kiks cekamo kiks.samo da vi ne napravite kiks a vec jeste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA