≫ 

Evo gde možete uživo da gledate TV prenos meča Srbija - Azerbejdžan

Pretposlednja utakmica kvalifikacija za Srbiju

  • 29
Fudbal Azerbejdžan - Srbija Foto: MN Press

Utakmica 5. kola A grupe kvalifikacija za Mundijal između Srbije i Azerbejdžana igra se danas od 20.45 na stadionu Crvene zvezde. Posle pobede nad Luksemburgom 1:0, selekcija Srbije želi da novom pobedom obezbedi sigurno drugo mesto, a da 14. novembra napadne Portugaliju u Lisabonu za direktni odlazak na Mundijal.

Utakmicu protiv Azerbejdžana možete pratiti u direktnom prenosu na televiziji Nova S, kao i u tekstualnom prenosu na Telegrafu.

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi smatra da se fudbal puno promenio i da je protiv Luksemburga pobedio bolji tim.

- Utakmica protiv Luksemburga je bila, važna, takmičarska, tako smo je shvatili i zato smo i pobedilil. Oni su igrali dobar fudbal, a ono što me raduje je pristup naših igrača, veliki broj šansi, bili smo dobro i psihološki pripremljeni, nismo imali pravo na grešku.

- Sergej Milinković Savić i Dušan Tadić su pretrčali po 12 i po kilometara, Dušan Vlahović 11 i po, a Miloš Veljković i Matija Nastasić po 11 kilometara i time mogu da budem prezadovoljan. Ne možete uvek postići četiri ili pet golova - rekao je Stojković.

Utakmicu možete da pratite u direktnom TV prenosu na televiziji Nova S, a i u direktnom tekstualnom prenosu na Telegrafu.

- Ovo što smo prikazali u poslednje dve utakmice je dobar putokaz, vidim i da su navijači zadovoljni. Mogu da obećam da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više, biti tim koji uvek napada i ne boji se nijedne ekipe, uz sav respekt prema svima - istakao je Stojković.

Video: Evo kako je Piksi odreagovao na pitanje o optužbama Zvezdana Terzića

Srbija večeras (20.45) dočekuje Azerbejdžan, a osim pobede, važna joj je i gol-razlika pred finiš kvalifikacija za SP. Kvota na keca je 1,15, a na kombinazziju 1&3+ 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Azerbejdžan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grunf

    12. oktobar 2021 | 08:13

    Ima prenos i na RTS ali samo za vakcinisane.

  • Zepe

    12. oktobar 2021 | 08:35

    Državni tim ,nacionalni,a interesi,privatni!Eeee Srbijo!

  • Mare

    12. oktobar 2021 | 19:18

    Jel se vi sprdate sa ovim narodom?RTS ne prenosi utakmicu reprezentacije u fudbalu?Za sta placamo RTS pretplatu?Doslo krajnje vreme bezobrazluka...Jel treba ko nema 1000 dinara mesecno da placa supernovu da slusa utakmicu na tranzistoru ko pre 100 godina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA