Italijani zbog Donarume oterani sa "San Sira", ragbisti im ne daju na "Olimpiko"

Muke evropskih prvaka u organizaciji ključne utakmice

  • 1
Euro 2020 finale, fudbal, fudbalska reprezentacija Italija - Engleska

Foto: Tanjug/AP

Čelnici Fudbalskog saveza Italije biće primorani da protiv Švajcarske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. igraju na stadionu "Olimpiko" u Rimu iako će teren verovatno biti katastrofalan.

Razlog je činjenica da je "San Siro" bučno negodovao i zviždao prvom golmanu Điđu Donarumi tokom utakmice sa Španijom u Ligi nacija što je uticalo da "Azuri", inače šampioni Evrope, izgube polufinalni duel.

Novinska agencija ANSA otkriva, međutim, da će stadion u glavnom gradu Italije biti domaćin ragbi utakmice između Italije i Novog Zelanda u subotu, 6. novembra i da postoji bojazan da će "teški momci" uništiti travnatu podlogu.

Važna utakmica između Italije i Švajcarske zakazana je za 12. novembar, a ukoliko Švajcarci savladaju Litvaniju obe selekcije će imati po 14 bodova.

Utakmica Serije A između Lacija i Salernitane koja je na programu u nedelju, 7. novembra, takođe bi mogla da se odigra na drugom mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    12. oktobar 2021 | 02:39

    Ako Italija nema stadion da odigra reprezentacija, onda nema niko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA