≫ 

Evra progovorio o sukobu sa Vidićem: "Bili smo u svađi, nismo pričali 3 meseca..."

Ovaj dvojac iz odbrane Junajteda je godinama bio i ključ uspeha celokupne generacija koja je "harala" svetskim fudbalom

  • 0
Patris Evra, Nemanja Vidić Foto: Profimedia/AFP

Jedan od možda i najzaslužnijih fudbalera za uspehe Mančester junajteda, levi bek Patris Evra konačno je progovorio o tromesečnom sukobu sa srpskim defanzivcem Nemanjom Vidićem, koji je naterao Sir Aleksa Fergusona da donese promene u fudbalskom klubu.

Obojica su stigla u Mančester 2006. godine u januaru, Evra je došao iz Monaka, dok je Vidić došao iz moskovskog Spartaka, a iako su jedno vreme živeli zajedno nisu se baš podnosili.

Upravo je o tome i pričao Patris Evra, koji je otkrio da su imali svađu, te da nisu pričali tri meseca

- Igrali smo zajedno na terenu, a nismo ni reč progovarali. Nikad mu nisam rekao da se pomeri levo ili desno, on je bio isti takav prema meni, zato je Aleks Ferguson zamenio mesta Rija Ferdinanda i Nemanje Vidića, kako bi Rio igrao na mojoj strani - započeo je Patris Evra svoju ispovest.

- To je sve trajalo tri meseca, sve do trenutka kada je prišao posle utakmice i "bacio kosku" sa mnom, tada je svima laknulo, a mi smo postali najbolji prijatelji. Vida i ja, mi imamo veoma duboko prijateljstvo.

Takođe, Evra je otkrio da je njihov početak bio previše težak, te da su obojica hteli da napuste klub čim su stigli, jer su igrali za rezerve.

- Došli smo u isto vreme i mučili smo se, igrali smo zajedno za rezervni tim kada nas je trener izbacio na poluvremenu. Vida je rekao zove me moj agent, moram nazad u Moskvu, dok je moj agent rekao da postoji interesovanje Rome za mene - otkrio je Evra, da bi potom istakao i da su i dan danas nerazdvoji prijatelji.

- Patili smo zajedno, ali zato i imam poštovanje prema njemu. Mnogo ga volim, kad god nije radio nešto dobro, uvek bih mu rekao, kao i on meni.

Video: Legende srpskog fudbala nisu mogle da im odole: Godine im ništa ne mogu, bacaju na kolena izgledom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA