≫ 

Zašto nemamo kult reprezentacije? Gojko Andrijašević je dao zanimljiv odgovor

Čuveni komentator Sport kluba ukazao na veliki problem

  • 20
Gojko Andrijašević o reprezentaciji Srbije Foto: Marko Jovanović, Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Opšti je utisak da fudbalska reprezentacija Srbije nije imala adekvatnu podršku u poslednjem meču pred svojom publikom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Svega oko 5.000 gledalaca skupilo se na stadionu "Rajko Mitić" da isprati duel sa Azerbejdžanom i trijumf Piksijeve selekcije od 3:1, a posle meča upečatljivu analizu odnosa nacije prema svojoj reprezentaciji dao je Gojko Andrijašević, čuveni komentator Sport kluba.

- Ovi igrači, jednostavno, su zaslužili da ovde večeras bude bar 15.000 gledalaca. Pričaće po društvenim mrežama, ne znam, nezadovoljni su ko je predsednik saveza... 1990. kada je ovaj isti čovek koji vodi reprezentaciju pravio ršum na Svetskom prvenstvu u Italiji, je l' ti znaš ko je bio predsenik Fudbalskog saveza? Ne znaš!

- Ceo život gledam fudbal, nisam znao ko je predsednik Fudbalskog saveza Jugoslavije. Sad je bitnije da znamo ko je predsednik Fudbalskog saveza nego sastav reprezentacije. E, to je ono što je problem i zato nemamo kult reprezentacije. Šta me birga ko je predsednik Saveza! Realno - u dahu je istakao Andrijašević.

Njegov istup podelio je ljubitelje fudbala, a da li je Gojko u pravu ili ne napišite nam u komentarima.

Video: Vlahović: Ostaje finale u Portugalu, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dikudis

    14. oktobar 2021 | 20:17

    Mi smo generalno los narod,brzo sve zaboravimo,volimo da brinemo tudje brige,i uzivamo da nekog pljujemo.Kad mi mozemo jednog NOVAKA DJOKOVICA da pljujemo i vredjamo,sta dalje da se prica.Ova reprezentacija u fudbalu je takva kakva je, prosecna,ali bitno je da se vidi da imaju zelju,zato ih treba podrzati,pa sta god na kraju bude.

  • Ruku na srce

    14. oktobar 2021 | 20:32

    Ovi Piksijevi jesu zasluzili vecu podrsku,bar se bore,ne vuku se ko babe.Ali.......Mnogo puta smo im davali podrsku,pa nisu.znali da cene,zalaganjem,ne rezultatom.To je jedno,a drugo mnogo se gamadi navuklo u FSS,odavno,koji znamo ko su i sta su,ja sam licno podvukao crtu posle Antica,i rekao sam vise jok.

  • Bg

    14. oktobar 2021 | 21:13

    Ako nastave sada kako su poceli sa Piksijem vratice se kult ali prvo trebaju da pokazu u bitnim Utakmica Narod hoce da vidi da se bore za Grb protiv Portugal a niko ne ocekuje cudo ali borbenest pa se Narod da vrati na Stadion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA