≫ 

Španci pišu: Levandovski traži transfer, zanima ga samo Real

Poljski reprezentativac izrazio jasnu želju upravi Bavaraca

  • 3
Robert Levandovski uništio Hertu Foto: Tanjug/AP

Španski list AS je na današnjoj naslovnoj strani objavio priču da Robert Levandovski želi da dođe u Real i da će uraditi sve da ga Bajern pusti.

Poljak na leto ulazi u poslednju godinu ugovora i, kako tvrde Španci, nema nikakvu nameru produžiti ugovor. Bajern želi  da ga zadrži, ali neće pretjerivati s ponudom novog ugovora.

- Levandovski će od Bavaraca zatražiti transfer. Smatra da je s Bajernom napravio sve i traži nove izazove. Real mu je najveći san i sledećeg leta bi ga mogao ostvariti - piše AS i nastavlja:

Video: Levandovski je neumoljiv i nema nameru da stane, 0:4

- Realu je sledećeg leta prioritet Kilijan Embape, ali on ne bi utiecao na položaj Levandovskog u ekipi. Real želi i Erlinga Halanda, ali to će biti vrlo teško jer Norvežanina želi još niz klubova, a Real mu nije prioritet. Levandovski želi pod svaku cenu doći u Real, čak i ako bi tamo zarađivao manje nego u Minhenu. Želi da osvoji Zlatnu loptu i smatra da će mu to biti lakše u dresu Reala.

Video: Levandovski urniše crveno-bele, Poljak dao četiri gola za 15 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA