≫ 

Ovo je gore od katastrofe: Zvezda za poluvreme postigla 6 golova protiv Kolubare!

Šou u Lazarevcu!

  • 13
Kolubara, Crvena zvezda, Aleksandar Dragović

Foto: Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Kolubare u Lazarevcu utakmicu 11. kola Superlige, pokazuju nadmoć i već vode sa 6:0! Dragović je načeo Lazarevčane, Ben nastavio, da bi Ivanić i Pavkov sa po dva gola doneli ubedljivu prednost, posle samo 45 minuta igre.

Svima je bilo jasno da je Zvezda ogroman favorit u meču protiv nove ekipe u Superligi, ali niko nije ni mislio da će posle 25 minuta igre biti 4:0 za klub iz Ljutice Bogdana.

Uspela je Kolubara da odoli napadima tek osam minuta, posle toga sve je palo u vodu, a za to su zaslužni defanzivci Crvene zvezde. Milan Rodić je uputio sjajan centaršut sa levog boka, Dragović je ostao sam i neometano je iz volej udarca savladao golmana Dejana Stanivukovića.

Čak i posle ovog gola, niko nije mogao ni da nasluti šta se sprema u nastavku poluvremena. Sedam minuta kasnije, ponovo levi bok, ponovo Milan Rodić i ponovo sjajno ubacivanje koje je ovoga puta samo Ben pospremio u praznu mrežu.

Ovoga puta se nije dugo čekalo na novi gol "crveno-belih" fudbalera. Prošlo je samo tri minuta, Mirko Ivanić je uzeo loptu, predriblao je pola tima Kolubare, a onda je sam, poput duha, šutirao sa 16 metara, Stanivuković nije bio ni blizu da odbrani ovaj udarac.

Četvrti gol ponovo ide na dušu Milana Rodića, koji je još jednom sjajno centrirao, sada je Milan Pavkov glavom savladao Stanivukovića za nastavak terora Kolubare

Tada je usledila i jedina mrlja, Falko je pao u šesnaestercu domaćina, Gelor Kanga je uzeo loptu, ali je šutirao pored gola... Malo sreće i za Kolubaru.

Međutim, čak ni promašen penal nije predstavio problem fudbalerima Crvene zvezde, nastavili su u istom ritmu u kom su i počeli meč. Ovoga puta je kombinacija išla preko desnog boka, Gajić je ubacio loptu po zemlji, Mirko Ivanić je ostao sam i neometano je poslao loptu u mrežu.

Nije to bio kraj za "crveno-bele", sada su se samo promenili akteri. Odigrana je kratka kombinacija na vrhu šesnaesterca, Ben je pucao po golu, golman Kolubare je odbranio, ali je Pavkov ostao sam i poslao je loptu u drugu stranu za peti gol Zvezde, a svoj drugi na meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    16. oktobar 2021 | 16:56

    Ovde je veci problem sto se sav novac gura u zvezdu i partizan i onda se pitaju zasto primaju 6 golova

  • Aca

    16. oktobar 2021 | 17:15

    Treba prodati arapima neke klubove pa da bude interesantnije!

  • Cibalija

    16. oktobar 2021 | 17:02

    Nije malo 6 kom za 45 min.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA