≫ 

Sergej zakucao Inter: Lacio preokretom savladao šampiona Italije, Srbin ga golom dotukao!

Ponovo radila glava SMS-a!

  • 2
Sergej Milinković Savić

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lacija napravili su veliki preokret u osmom kolu Serije A pošto su na svom terenu savladali Inter sa 3:1, a srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić bio je trelac trećeg gola za Rimljane.

Nije dobro počelo za Lacijale koji su napravili glupost u ranoj fazi meča. Tačnije, Elsied Hisaj je neoprezno startovao i time pozvao VAR sobu da pregleda snimak.

Sudija Irati je pokazao na belu tačku, a u 12. minutu je sa nje bio precizan Ivan Perišić.

Nije uspevao Lacio da zapreti pošteno, ali je dobio poklon, jednako dobar kao onaj što su oni poklonili u 12. minutu timu iz Milana.

Alesandro Bastoni je u 63. minutu igrao rukom u kaznenom prostoru, a Ćiro Imobile sa jedanaestog metra poravnava na 1:1.

 

Felipe Anderson donosi kompletan preokret nakon što mu se u 81. minutu odbila lopta direktno na nogu, i to dok je bio na samo metar od gol linije.

 

Konačnih 3:1 je postavio Sergej u prvom minutu nadoknade. To je bila ujedno i tačka na neizvesnost nakon što je Luis Alberto centrirao iz prekida, a Milinković-Savić je glavom sproveo u mrežu.

 

Inter je ovim porazom ostao na četiri boda od vodećeg Napolija koji ima i meč manje, dok je Lacio sada na tri boda od samog Intera.

Video: Korner koban po Vojvodinu: Tošić glavom iz prekida poravnao rezultat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA