Mozzart daje najveće kvote na svetu: Atalanta 1,75, Marselj 1,60, Galatasaraj 1,60!

Nigde nećete naći veće kvote

  • 0
FK Atalanta

Foto: Tanjug / AP

Za kraj nedelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju tri para.

Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru Serije A, Lige 1 i turske Superlige. To se odnosi na dvojku na Atalantu, odnosno jedinice na Marselj i Galatasaraj.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

EMPOLI - ATALANTA (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,75

Empoli na momente pokaže da može bolje, ali nema stabilnost u igri, pa za sada 10. mesto u Seriji A nije tako loš rezultat. Tim zaostaje tri boda za zonom evropskih takmičenja, i pokušaće da minus nadoknade danas protiv Atalante. Empoli je imao niz od dve pobede, da bi posle toga bio poražen od Rome na Olimpiku. Ekipa iz Bergama dobro izgleda u Ligi šampiona, ali u domaćem prvenstvu nije tako ubedljiva. Atalanta pokušava da se vrati na svoj nivo. Do sada je klub na osmoj poziciji, dva boda daleko od mesta koja vode u Ligu Evrope. U prethodnom kolu Boginja provincije je poražena kod kuće od Milana u pravom fudbalskom trileru sa 3:2. U gostima ove sezone nijednom nije poražena i učiniće sve da tako ostane.

MARSELJ - LORIJAN (NEDELJA, 20.45), KEC 1,60 Marselj je odlično krenuo i onda stao. U Ligi Evrope je u dva kola ostvario dva remija sa Lokomotivom i Galatasarajem, a u Ligi 1 posle osam odigranih mečeva zauzima šestu poziciju. Olimpik je zabeležio četiri pobede, dva remija i naposletku dva poraza u prethodna dva kola. Lans i Lil su bili nepremostiva prepreka pa će Marselj večeras pokušati da preokrene situaciju u duelu sa Lorijanom, koji je prijatno iznenađenje. Ovaj tim je uspeo da savlada Monako i Lil i posle devet rundi tekućeg šampionata zabeležio je tri pobede i pet nerešenih ishoda.

GALATASARAJ - KONJA (NEDELJA, 15.00), KEC 1,60

Istanbulski Lavovi ove sezone još nisu ušli u pravu formu, pošto su pobedili u samo pola ligaških mečeva. Istina, slavili su na minula dva sudara. Galatasaraj je, kao i obično, dobar u fazi završnice, ali samo jednom je u dosadašnjih osam prvenstvenih duela sačuvao mrežu i to u prvom kolu. Danas Galata dočekuje Konju, koja je neporažena u dosadašnjem toku kampanje, ostvarivši tri pobede i pet remija, od čega je na minula četiri duela igrala X. Gosti definitivno imaju kvalitet da se takmiče, ali tradicionalno ne uspevaju u gostima Galati. Samo četiri remija su izvukli iz 22 gostovanja Galatasaraju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA