Miha besneo na sudije posle remija: "Biće suspendovane, ne dešava se ovo prvi put"

Bolonja je imala igrača više dve trećine utakmice, ali to im nije bilo dovoljno da odnesu tri boda iz Udina

  • 0
AC Milan, Bologna

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bolonje remizirali su protiv Udinezea (1:1) na gostujućem terenu, što bi značilo da treba da budu zadovoljni ovim ishodom, ali ipak, ovaj bod je mnogo vredniji upravo domaćinu, zbog činjenice da je od 38. minuta igrao sa igračem manje. Međutim, Siniša Mihajlović, trener Bolonje, okrivio je sudije za sve što se desilo njegovom timu.

Bolonja je povela, imala je sve u svojim nogama, ali... Nisu uspeli da izdrže do kraja i odnesu sva tri boda svojoj kući. Mihajlović je oštro opleo po sudijama odmah po završetku meča.

- Ne mogu da razumem zbog čega kada neko bude isključen, sudija posle mora da pravi kompenzacije kod ostalih odluka. Skorupski nije mogao da skoči zbog Bekaa, a golman ne sme da bude ometan u svom petercu. Nije mi jasno ni zašto VAR nije reagovao. Možda će sudije biti suspendovane, ali mi smo zbog ovakvih stvari već izgubili četiri boda - dva danas i dva protiv Đenove - ispričao je srpski stručnjak, te odmah nastavio.

- Pogledajte žuti karton za Svanberga. Ja znam kako stvari funkcionišu i zbog toga sam morao da ga zamenim. Ali kako je moguće da je to bilo za žuti karton? Kako je to žuti karton?!

Čak i uprkos ovom porazu, Bolonja može biti zadovoljna situacijom na tabeli, pošto se nalaze u gornjem delu iste.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Siniša Mihajlović u suzama: Vesti koje mu je saopštila mlađa ćerka su mu izazvale poplavu emocija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA