Nova korona afera u Superligi: Derbi je odložen zbog zaraženih, a rival sumnja u to

Kragujevac je novo korona žarište u srpskom fudbalu

  • 2
FK Radnicki kragujevac, fk spartak Printskrin: Arena sport

Samo što su se fudbaleri Crvene zvezde oporavili, nakon što su zbog korona virusa propustili nekoliko mečeva, a jedan je i odložen, javio se novi problem kada je u pitanju odlaganje utakmica u Superligi.

Ovoga puta u problemu je Radnički iz Kragujevca, koji van stroja ima gotovo čitav tim i trenutno u pogonu imaju 10 igrača i tri golmana. Zbog toga je odložen mini derbi Superlige protiv Radničkog iz  Niša, koji je trebalo da se igra u ponedeljak od 15 časova.

- Imali smo mnogo problema za kup utakmicu sa Radnikom u Surdulici. Posle toga razbolela su nam se još petorica igrača, pa smo zatražili odlaganje. U pogonu imamo samo 10 igrača i 3 golmana - rekao je Slavko Perović, sportski direktor Kragujevčana.

Van stroja je i šef stručnog štaba Vladimir Radenković, kao i njegov pomoćnik Goran Isidorović.

Kako piše Žurnal, na Čairu su se javile sumnje kada je u pitanju odlaganje meča, što je bio slučaj svojevremeno i kada je Zvezdin meč sa Voždovcem odložen, kada je sumnju izrazio trener Partizana Aleksandar Stanojević.

U Nišu sumnjaju da je pravi razlog odlaganja to što igrači Radničkog iz Kragujevca nisu dovoljno oporavljeni, a smatraju da posezanje za virusom kao opravdanjem nije fer, kao ni to što se samo 24 sata pre utakmice zatraži odlaganje meča.

Bonus galerija: Najatraktivnije žene srpskog fudbala

Video: Pobednički tompus Terzića u Lazarevcu, zvezdin direktor s užitkom pratio crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    18. oktobar 2021 | 14:24

    Pa valjda, kada klub zatrazi odlaganje zbog korone, dostavlja papirologiju na osnovu koje se utakmica odlaze…

  • Mare

    18. oktobar 2021 | 19:03

    Sto se vi javljate, pa vi ste odlozili utakmicu sa Metalcem i posle 4 dana odjednom ste svi oporavljeni i igrate, samo vi cutite Toncicevci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA