Barsa ostaje i bez "novog Mesija"? Ronaldov agent stopirao pregovore za novi ugovor

Žorž Mendeš ima svoje uslove koji se kose sa politikom Barselone

  • 0
Barcelona Villareal

Foto: Tanjug/AP

Ansu Fati je označen kao jedna od glavnih zvezda za budućnost Barselone. Posle odlaska Lionela Mesija, uprava kluba sa Kamp Noua ne želi sebi da dozvoli da izgubi jednu od svojih najvećih budućih zvezda, pa je za 18-godišnjeg Fatija spremljen novi dugogodišnji ugovor.

Ipak, pregovori su za sada propali. Razlog je ogromna otkupna klauzula od milijardu evra koju su postavili za Fatija. Menadžer talentovanog fudbalera, Žorž Mendež, superagent, koji vodi brigu i o Kristijanu Ronaldu, odbio je takvu kauzulu u ugovoru i želi da ona bude u granicama realnosti, kako bi neki od najvećih klubova mogli da ponude realnu cifru da otkupe Fatija.

Takođe, Fatijev agent želi da ugovor bude potpisan na svega dve godine, pre nego što se ponovo pregovara o novom većem ugovoru. Sa druge strane, Barsa želi da obaveže Fatija na duže vreme.

Barselona je izuzetno nezadovoljna ovakvim stavom Fatijevog menadžera.

Pregovori su sada na čekanju, a trebalo bi da se nastave do Nove godine. Fati ima nameru da ostane u Barseloni, ali njegov agent ne želi da nova buduća zvezda Barse potpiše ugovor koji samtra nepravednim, bez obzira na finansijske probleme Barselone, zbog kojih su ostali i bez Lionela Mesija.

Barsa je nedavno potpisala novi ugovor sa Pedrijem, još jednom od zvezda u usponu, gde su uspeli da stave otkupnu klauzulu u visini od milijardu evra.

Video: Navijačke tenzije u Barseloni zbog gradskog derbija: Baklje, dim i ultrasi bez maski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA