≫ 

Hrvatski drugoligaš "zapalio" društvene mreže: "Spavaš li mirno, Squid game?"

Kad bi parafrazirali narodnu izreku, ona bi zvučala - "Što sudija može iz mesta, đavo ne može iz zaleta"

  • 0
NK Rudeš, NK Kroacija, 3. HNL Printskrin: Facebook / NK Rudeš

Fudbalska nepravda svake nedelje doseže sve dublje u fudbalske pore, pogotovo tamo gde ne postoji previše očiju koji šta se dešava. Nešto poput druge hrvatske lige, popularne 2. HNL, gde je fudbalski klub Rudeš svojim saopštenjem na Fejsbuku do suza nasmejao mnoge, štaviše, čak je upitao i Netfliks, da li su zainteresovani za autorska prava za novu seriju.

Nisu bili zadovoljni iz Rudeša posle poraza od Kroacije iz Zmijavca, te su epitet najvećih krivaca pripisali upravo sudijskoj trojci - Ivanu Antunoviću, Josipu Vitezu i Dariju Mužaru.

Kroacija je slavila u utakmici sa 1:0, jedini pogodak je delo Tomislava Mrkonjića koji je realizovao penal u 80. minutu utakmice. Taj gol je razljutio Rudeš, koji je na svom Fejsbuku objavio jedno saopštenje koje se masovno deli, a mi vam ga prenosimo u celosti.

- Ove sezone suđenje na štetu našeg kluba gledamo u serijama. Već u 9. kolu smo mogli videti treći deo. Navodno je Netfliks zainteresovan za kupovinu prava na čitav serijal. Spavaš li mirno, Squid game? Čestitamo rediteljima - stoji u saopštenju ovog kluba.

Video: Ukoliko ste i vi opsednuti serijom Squid game, sigurno ćete poželeti ovakve nokte: Novi nivo igre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA