Delija nam opisao horor s aerodroma u Danskoj: Kupio kartu, vakcinisao se, a onda šok

Policija Danske sprečila je Lazara Krstića da uđe u zemlju

  • 92
Navijač Zvezde koji se vratio iz Danske

Foto: Privatna arhiva

Crvena zvezda od 18.45 gostuje u Danskoj šampionu ove zemlje Mitjilandu. Očekuje se da crveno-beli imaju podršku između 1.000 i 1.500 navijača, mahom iz Danske i okolnih zemalja, ali tamo neće biti Lazara Krstića, koji je doživeo šok na aerodromu u Danskoj, gde mu nije dozvoljen ulaz.

On se javio Telegrafu kako bi opisao šta se tačno dogodilo. Naime, Lazar je imao sve što mu je potrebno za ulazak u zemlju. Kupljenu kartu kao dokaz da je u zemlju došao zbog utakmice Mitjiland - Zvezda, potvrdu da je dva puta vakcinisan Astra Zenekom, nudio je čak i da se testira na licu mesta, ali je dobio odbijenicu i zabranu ulaska u zemlju i momentalno je vraćen u avion nazad.

Kao razlog zabrane ulaska u zemlju jer se navodi da je opasnost po javno zdravlje danskog stanovništva, takođe se navodi i da nije stanovnik Danske, da nema posao u ovoj zemlji, i naglašava se da nema valjan razlog dolaska u zemlju. 

Lazar je put Danske krenuo iz Beograda, presedao je u Budimpešti, a odatle se uputio ka Bilundu u Danskoj, odakle je planirao da pređe put od 62 kilometra do Herninga, gde se igra meč. Međutim, u Bilundu je "popio" rampu i zabranjeno mu je da uđe u zemlju.

- Odmah su mi dali ovaj papir i rekli da ne može turistički da se uđe u zemlju i odmah su me bacili u avion nazad za Budimpeštu. Vakcinisan sam, imam dve doze Astra Zeneke, nudio sam i da se testiram, ali nisu mi dali - rekao je Lazar za Telegraf, koji je putem društvenih mreža ponudio i svoju kartu navijačima Zvezde koji su raspoloženi da odu na utakmicu.

Podsetimo, prethodno su Telegrafu iz Herninga javili i da Danska policija masovno deli po kafićima Zvezdinim navijačima proglas na srpskom, na ćirilici, u kojima su pristalice crveno-belih upozorene da su zabranjeni droga, oružje, teško pijanstvo i nasilje.

Video: Delije u južnoameričkom stilu u Lazarevcu, stubovi zaštitne mreže se tresli u ritmu crveno-belih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coach

    21. oktobar 2021 | 15:59

    Pa ne moze turisticki da se udje ako dolazis van EU i ako je crvena zona zemlja iz koje dolazi. Sta milu nije jasno. IQ nije bas na visokom nivou. Jos kaze nudio se da se testira, pa nije to pijaca

  • Qqq

    21. oktobar 2021 | 15:26

    Isto tako za revanš nema Danaca u Beogradu

  • Veljko.dk

    21. oktobar 2021 | 17:09

    Covek ima sve samo nema informaciju da se nemoze uci u Dansku kao turista iz zemlje koja nije EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA