≫ 

"Matić i Ivanović su vrhunske osobe": Hrvat ne zaboravlja ko mu je mnogo pomogao u karijeri

Pašalić biranim rečima pričao o srpskom tandemu

  • 0
Mančester Junajted - Atalanta

Foto: Tanjug/AP

Nesuđeni junak Atalante sa "Old Traforda" Mario Pašalić nije imao sreće da mu pogodak za vođstvo protiv Junajteda ostane kao deo pobedničke slagalice gostiju u Ligi šampiona.

Veleobrt domaćih, sa pečatom neprevaziđenog Ronalda, ugasio je nade tima iz Bergama da može doći do slavnog trijumfa koji bi se prepričavao, i koji bi, sasvim sigurno, ostao kao najlepši momenat karijere hrvatskog napadača.

Upravo je Pašalić izneo utiske iz Mančestera za hrvatske medije, pritom nije propustio da pomene dvojicu igrača kao važan deo svoje karijere - dvojicu Srba.

Na pitanje da li je dobio čestitke na golu i partiji koju je odigrao, Pašalić je rekao:

- Pozdravio sam se s Nemanjom Matićem pre i nakon utakmice, vidćemo se opet za dve nedelje - kazao je Hrvat, koji je, osim Nemanji, zahvalan još jednom srpskom fudbaleru na zajedničkom vremenu dok još nije stasao u ozbiljno evropsko ime.

- On me (Matić), uz Branislava Ivanovića, dočekao pri mome potpisu za Čelsi s obzirom na to da su tada obojica igrali za taj klub. Jako su mi pomogli da se ugodno osećam prvih dana u Londonu. Inače, za obojicu moram reći da su vrhunske osobe - biranim rečima Hrvat je pričao o tandemu Srba.

Pašalić je još 2014. godine direktno iz splitskog Hajduka prešao u čelsi, koji ga je slao na brojne pozajmice, između ostalog i u Atalantu, koja ga je otkupila.

Video: S loptom izvodi magične trikove, ali što meša izvajanom zadnjicom: Fristajlerka tverkovanjem izaziva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA