Skauti Sitija, Salcburga i Atalante gledali fudbalera Čukaričkog

I nisu bili jedini klubovi koji su imali svoje emisare

  • 0
Bojan Kovačević

Foto: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog priredili su u petak veče sjajnu fudbalsku predstavu na Banovom brdu, kada su sa ubedjiivih 6:1 savladali Proleter i tako ulepšali veče svima koji su bili na stadionu!

A među ljudima koji su se našli na tribinama Čukinog stadiona, prema navodima "Sportskog žurnala", bili su i skautio nekoliko evropskih klubova koji su, pre svega, došli da gledaju defanzivca Brđana Bojana KOvačevića.

Momak rođen u maju 2004. godine trenutno je najinteresantnija "roba" iz bogatog magacina Brđana, te otuda i ne čudi što je Kovačević bio na skeneru Atalante, Mančester Sitija, Parme, Bodroa i Salcburga koji mladog štopera prate još dok je igrao za omladince.

Kovačević je u januaru ove godne kao kadet išao na pripreme prvog tima i na meču omladinaca Čuke i Šahtjora (6:0) pokazao je ozbiljan kvalitet. Ovog leta je krenuo sezonu sa omladinskom selekcijom, ali je po dolasku Saše Ilića na Brdo prekomandovan u prvi tim za koji je odigrao pet mečeva po 90 minuta.

Zanimljivo, nedavno je u derbiju protiv TSC-a činio štoperski tandem sa Urošem Drezgićem koji je samo godinu dana stariji - ali je Čuka stigla do trijumfa u Bačkoj Topoli rezultatom 2:1.

>>> Inter je prošle sezone prekinuo surovu dominaciju Juventusa i ne planira da mu dopusti da se vrati na tron. Ali Stara dama je posle očajnog starta zaređala četiri pobedu u Seriji A i spremno čeka Derbi Italije. Kvota na keca je 2,25, na iks 3,50, a na dvojku 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA