Mozzart daje najveće kvote na svetu: Viljareal 1,43, Specija 2,65, Frajburg 1,55!

Nigde nećete naći veće

  • 0
FK Viljareal Foto: Tanjug / AP

Vanredna kola i Kupovi "obojiće" današnji dan, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za utorak su spremili tri kvote, i to jedinice na Viljareal i Speciju, odnosno dvojku na Frajburg, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

VILJAREAL - KADIZ (UTORAK, 21.30), KEC 1,43

Aktuelni pobednik Lige Evrope nije ubedljiv u domaćem šampionatu. Ima utakmicu manje od većine rivala u Primeri, ali ga to ne amnestira od slabih izdanja. U prošlom kolu Viljareal je pobedio Jang Bojse u Ligi šampiona (4:1), što mu je donelo važne bodove. Međutim, u prvenstvu Španije je u seriji od dva poraza, a ima još pet remija u devet kola. Večeras će pokušati da prekine loš niz, kada mu u goste stigne Kadiz. Gosti su ove sezone neprepoznatljivi. Žuto-plavi su uspeli da izvuku samo jednu pobedu i da remiziraju četiri puta odmah su iznad zone ispadanja.

SPECIJA - ĐENOVA (UTORAK, 18.30), KEC 2,65

Specija je veoma loše počela sezonu u Seriji A. I pored svih predviđanja, tim Tijaga Mote se smestio pri dnu tabele. Ipak, za sada, ekipa je van zone ispadanja, tik iznad na 17. mestu sa sedam bodova, ispred Đenove koja je bod daleko. Specija je u prošlom kolu u gostima izgubila od Sampdorije sa 2:1 i tako pretrpela šesti poraz u sezoni. Posle Dorije, Specija igra još jedan lokalni ligurijski okršaj, sada protiv Đenove. Grifoni su, baš kao i njihov sadašnji rival, podbacili na početku sezone. Nalaze se u zoni ispadanja, na 18. poziciji, pošto su u devet mečeva sakupili samo šest bodova, ali pobeda u današnjem meču im garantuje izlazak iz zone ispadanja. Đenova je u prošlom kolu izgubila od Torina u gostima sa 3:2, produživši niz bez pobeda na šest mečeva.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

OSNABRIK - FRAJBURG (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,55

Dva ranga razdvajaju Osnabrik i Frajburg i jasno je zašto je gost veliki favorit da se nađe u osmini finala DFB kupa. Domaći sastav je trenutno na četvrtom mestu u trećoj ligi i blizu je ekspresnom povratku u Cvajtu. Istina, Osnabrik naizmenično menja remije, pobede i poraze, ali pokazao je već da se sa njim ne treba šaliti, jer je u prethodnoj fazi Kupa eliminisao Verder Bremen. Frajburg igra sjajno ove sezone. Tim koji su mnogi navikli da vide najviše u sredini tabele Bundeslige sada je trećeplasiran, i predstavlja ozbiljnu opasnost za sve nemačke timove. Frajburg je, inače, jedini sastav u Bundesligi bez poraza.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA