≫ 

Drama u Nemačkoj: Geceov brat se srušio posle udarca u glavu, golman mu spasio život

Feliks Gece je pre nekoliko meseci dobio pukotinu lobanje, a sada je ponovo povređen posle sudara glavama

  • 0
Feliks Gece

Printskrin: Youtube/SWR Sport

Velika drama viđena je u završnici meča nemačke treće lige između Duizburga i Kajzerslauterna, gde je rezultat od 1:1 na kraju pao u senku zbog povrede Feliksa Gecea, brata poznatijeg Marija Gecea, koji trenutno igra za PSV.

Mlađi Gece, koji igra za Kajzerslautern je doživeo udarac u glavu u kaznenom prostoru u 85. minutu, kada se sudario sa jednim igračem Duizburga. Obojica su ostali na zemlji, ali je Gece prošao gore i momentalno je ostao bez svesti.

Na njegovu sreću odmah je pored pritrčao golman protivničke ekipe Leo Vajnkauf, koji je panično počeo da zove doktorsku ekipu, a zatim skinuo rukavice i izvadio Geceu jezik kako se ne bi ugušio, pa ga pomerio na bok u sigurnu poziciju, dok lekari nisu pritrčali i nastavili da mu ukazuju pomoć.

Geceu je ubrzo imobilisan vrat i na nosilima je iznet sa terena.

Posle meča trener Kajzerslauterna, Marko Antverpen rekao je da je Gece povratio svest i da je u svlačionici dobio infuziju, nakon čega je prevezen u bolnicu na dalje preglede i lečenje.

Ono što je posebno zabrinulo sve, jeste da je ovo Geceu druga slična situacija u kratkom vremenskom periodu. Naime, on je 15. avgusta ove godine doživeo tešku povredu posle sudara glavom sa jednim protivničkim igračem.

Tada je zadobio pukotinu lobanje, takođe je ostao bez svesti i ukazana mu je prva pomoć, a nakon toga je imao pauzu od mesec i po dana, posle čega je ponovo počeo da igra.

Sada ga sasvim izvesno čeka nova pauza, a njegov klub je najavio da će u toku dana objaviti zvanično saopštenje o stanju Feliksa Gecea.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Video: Uh, ovo je bolelo! Borjan nezgodno pao, teren napustio u kolima hitne pomoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA