Zašto Zvezda u gradu od 2 miliona nema 10.000 redovnih na stadionu? Ovo je odgovor Dekija

Trener crveno-belih razume trenutnu situaciju, ali ističe da i navijači koji dođu na stadion prave fenomenalnu atmosferu

  • 88
FK Crvena zvezda, FK Radnički Niš

Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković osvrnuo se pred gostovanje Radniku iz Surdulice i na posetu koja je viđena na Marakani na poslednjem meču protiv Radničkog iz Niša, gde je zvanično bio prisutan 6.381 navijač.

Upravo to je posle meča jedna od glavnih tema među navijačima Zvezde, koji na forumima i društvenim mrežama pitaju šta je razlog slabije posete u sezoni, gde Zvezda beleži fenomenalne rezultate u Evropi, a u Superligi ima sve pobede i samo dva remija.

Kako to da u gradu od dva miliona stanovnika Zvezda u jednoj od istorijskih sezona nema bar 10.000 redovnih navijača na Marakani na svakom meču, bez obzira na protivnika? Upravo ovo pitanje postavili smo Dejanu Stankoviću, koji je našao opravdanje za slabiju posetu, ali je i nahvalio sve one koji su bili na meču protiv Radničkog iz Niša.

- Ja sam rekao sam posle prethodne utakmice da su igrači utakmice bili navijači, jer sam ih ja čuo svih 90 minuta. Za mene je bilo fenomenalno, koliko god da je bilo navijača ja sam prezadovoljan. Morate razumeti kakav je momenat, korona i sve ostalo što nas okružuje. Nije realno da očekujemo da na svaka tri dana bude pun stadion.

- Znaju oni da će nam protiv Midtjilanda i Ludogoreca trebati ogromna podrška, jer su to dve utakmice gde možemo da ispišemo istoriju Crvene zvezde. Trebaće nam veliki vetar u leđa i ne sumnjam da će on i biti. Koliko god da je ljudi došlo, meni je izgledalo fenomenalno, ja sam ih čuo sve vreme i oni su bili igrač utakmice - zaključio je Stanković.

U anketi možete da iskažete i vaše mišljenje šta je razlog što Zvezda ne može u Beogradu na svakoj utakmici.

Video: Stanković uleteo na teren da slavi izjednačenje: Pogledajte reakciju trenera Zvezde u derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    26. oktobar 2021 | 19:43

    Evo mojih razloga:1.zato što niko neće da kaže gde su pare od zadnjih pet godina učešća u evropskim takmičenjima....2.zato što sada imamo lošiji tim nego pre 5 godina ....3.zato što niko ne odgovara za preko 30 promašenih transfera u zadnjih 5 godina.....4.zato što nijedan derbi ne pokažemo da smo bolji od Partizana a imamo sve uslove da to budemo....5.zato što prodajemo svoju decu za bagatelu a dajemo ogroman novac strancima koji na sve liče samo na fudbalere ne liče....6.zato što dok Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić puše tompuse u loži ja treba da platim da gledam Marka Gobeljića ili Dionija u zvezdinom dresu....7.i verovatno najvažniji razlog NEĆU DA UČESTVUJEM I SVOJIM PRISUSTVOM DAM LEGITIMITET U NAJVEĆOJ PLJAČKI U ISTORIJI crvene zvezde od njenog osnivanja

  • 123

    26. oktobar 2021 | 19:58

    Zbog kriminala u upravama oba kluba,zbog kriminala na tribinama mislim na sever i jug,zbog 95 % fudbalera Zvezde i Partizana koji imaju obe leve noge a zaradjuju nenormalno velike pare,zbog losih trenera ( silom treneri ),zbog stadiona koji su izgradjeni polovinom proslog veka,zbog narkodilera,zbog ubica koji se nalaze na tribinama,a isti su na platnim spiskovima oba kluba,zbog toga sto klubovi nisu sposobni da izdrzavaju sebe,vec zive od pomoci drzave,dok lopovi iz uprave voze automobile od 200 000 evra ,zbog toga sto Djaja,Zeka,Bjeka,Terza godinama ubiraju kajmak i niko ne moze da im stane na put,i zbog milion drugih stvari na tribinama nema vise od 5 000 ljudi,a i tih 5 000 su rodbina,prijatelji i placenici !!!

  • Mixi

    26. oktobar 2021 | 18:18

    Vec duze ne mogu finansijski da izguram odlazak na stadion. Ako krenem Proleter da odgledam ulaznica 600 din ,pice i eto 1200 din. A plata 34000 a sta kad grunu cene vece!? Znaci sve samo za bogatase napravljeno i uredjeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA