Katai nije igrao u Danskoj jer bi bio pozitivan na doping testu, slučajno uzeo lek svog sina?

Slučajna greška mogla je skupo da košta najboljeg igrača Zvezde i zbog toga se nije rizikovalo

  • 23
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Aleksandar Katai je van stroja već neko vreme nakon što je dobio pozitivan test na korona virus. Pošto je i u prošlosti imao problema sa zdravljem, zbog čega je prethodne sezone nije igrao nekoliko meseci, Katai sada, po rečima Dejana Stankovića ima sporiji oporavak od korona virusa i brzo se umara, pa ga nije bilo u kombinaciji za tim neko vreme.

Ipak, Informer donosi informaciju da je Katai slučajno napravio grešku, jer se inhalirao istim lekom kao i njegov sin, a ispostavilo se da taj lek u sebi ima nedozvoljenu supstancu, zbog koje bi Katai pao na doping testu, pa bi time mogao da dobije dugu suspenziju.

Lekarski tim Crvene zvezde, na čelu sa doktorom Miodragom Mladenovićem profesionalno je obavio posao, pa je od igrača tražio da mu dan pre puta u Dansku dostave spisak lekova koje su koristili prethodnih dana. Prilikom kontrole, shvatio je da je Katai pogrešio i to je preneo šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću, nakon čega je Katai ispao iz kombinacije za tim.

Zbog toga Zvezda nije želela da rizikuje i Katai nije krenuo put Danske za meč protiv Mitjilanda, a kasnije ga nije bilo ni na meču protiv Radničkog iz Niša.

Video: Stanković uleteo na teren da slavi izjednačenje: Pogledajte reakciju trenera Zvezde na gol Kataija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bnn

    27. oktobar 2021 | 09:49

    Samo Terza moze da smisli tako suplju pricu

  • Hahaha

    27. oktobar 2021 | 09:47

    Na lek od sina

  • laznjaci

    27. oktobar 2021 | 10:21

    kakvo postenje ocekujete od zvezde..kakve ljude ocekujete iz budbine tvornice..sta ocekujete od kluba koji je nastao u tirani..pametnima dosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA