Žive u trošnoj kući u Republici Srpskoj, nemaju novca da dođu na meč, a onda im se javila Zvezda

Mnogim članovima porodice Bovan iz Višegrada ispunjen je san, a uskoro bi trebalo da im i život bude bolji zbog nove kuće koju im gradi Fondacija Srbi za Srbe

  • 1
Porodica Bovan, FK Crvena zvezda Foto: Printskrin: Youtube/Zvezda TV

Crvena zvezda je pokrenula novu akciju kojom želi da obraduje porodice u kojima svi članovi navijaju za Zvezdu, a koje žive u teškim uslovima, daleko od Beograda i nisu finansijski dobro situirane, da mogu da priušte odlazak na utakmicu.

Ekipa crveno-belih odlazi kod njih, dovodi ih na stadion, gde obilaze Marakanu, muzej i prisustvuju utakmici.

Porodica koja je imala čast da bude gost Zvezde, bila je porodica Bovan iz Višegrada.

"Glava porodice", Milan Bovan, otkrio je svoju tešku priču, jer je već sa 17 godina bio u ratu, ranjavan je, selio se više puta, da bi na kraju napustio svoje rodno mesto posle Dejtonskog sporazuma i preselio se u Višegrad, gde danas živi u teškim uslovima.

Međutim, fondacija Srbi za Srbe i Fondacija Delije pomogli su porodici Bovan i obezbedila im je izgradnju nove kuće u Višegradu, u koju bi, kako je rekao, trebalo uskoro da se usele.

Ljubav prema Zvezdi je prenosio i na svoju decu i kako kaže, danas u njegovoj kući se navija samo za crveno-bele i nijedan drugi klub više.

Nakon što su ispričali svoju priču za kamere Zvezda TV-a, čitava porodica je krenula put Beograda, gde su bili gosti Marakane. Dobili su poklone kluba, obišli su muzej i stadion, a potom su gledali i meč protiv Radničkog iz Niša.

Pogledajte u videu priču o njima, utiske i oduševljenje kada je mnogima od njih ispunjen san odlaskom na Marakanu na utakmicu Zvezde

Video: Opšte ludilo na Borjanovom rođendanu: Gobelja, Pankov, Baja Mali Knindža...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mane

    27. oktobar 2021 | 16:22

    Srbi za Srbe🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA