≫ 

"Dok Partizan bitke bije, hrvatski se barjak vije": Grobari besni zbog knjige koja se deli

Loš marketing za FK Partizan...

  • 34
Partizan, knjiga, Grobari

Foto; Printscreen/Instagram/FK Partizan

FK Partizan, odnosno njegov tim koji se bavi društvenim mrežama, navukao je ozbiljan gnev svojih navijača objavom da deli knjigu pod nazivom: "Dok Partizan bitke bije, hrvatski se barjak vije", hrvatskog novinara Ivice Pezelja.

Podsetimo, radi se o autoru koji je veliki navijač crno-belih, a nedavno je o tome govorio i za zvanične klupske medije.

- Vremena se menjaju, puno toga se dogodilo, jedino je do 1976. do danas ljubav prema Partizanu opstala i opstaće. Moj ujak Mićo iz Like bio je veliki Partizanovac, zajedno smo pratili sport i on je uticao na moje opredeljenje - pohvalio se Pezelj.

Međutim, činjenica da crno-beli poklanjaju njegovu knjigu ne dopada se navijačima ovog kluba koji nisu štedeli uvrede u komentarima na Instagramu. Sporni post potom je uklonjen.

 

Pride, objava medija tima Partizana uveselila je i sve navijače Crvene zvezde koji tradicionalno zadirkuju svoje crno-bele rivale da su "Franjevci".

Video: Navijač zavrnuo trenerku da mu se Nemanja Vidić potpiše na butinu pored tetovaže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    27. oktobar 2021 | 23:37

    Zna se da su Partizan osnovali hrvatski vojni oficiri od reprezentativaca Pavelićeve NDH iz FK Gradjanskog čiji je vlasnik bio Maks Luburić i da je predsednik JSD bio lično Franja Tudjman koji je i promenio klupske boje iz originalne bordo-plave u crno-bele na predlog ustaškog domobrana Stjepana Bobeka. Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković je za hrvatske medije izjavio da je ponosni Hrvat i katolik i da su Hrvati najveće patriote na Balkanu (što je možda i istina). Svi smo bili svedoci saradnje Splićana i Grobara u preuzimanju Južne tribine. Bili smo i svedoci ismejavanja i ponižavanja ubijenih i proteranih Srba u Oluji od strane čelnika Partizana, konkretno Vuletića. Javno su čestitali prijem Kosova u UEFA i dovodili predsednika FS Kosova Fadilja Vokrija kao svog specijalnog gosta u loži u Elbasanu na utakmici sa Skenderbegom, pa potom pisali srceparajuće čitulje za predsednika FS Kosova Fadilja iako je samo par dana pre smrti zabranio humanitarnu utakmicu za srpsku decu iz Gračanice. Ovo je iznenadilo samo neupućene.

  • Miki

    27. oktobar 2021 | 21:53

    A grobari se ljute kad ih nazivamo hrvatima!

  • Marko

    27. oktobar 2021 | 21:54

    😂😂😂 Konacno da kazu i sami ciji su klub!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA