≫ 

Rumuni, mora li ovako providno? Komedija od utakmice, komedija od gola u komšiluku

Utakmica između Buzaua i Dunaree imala je jedan krajnje kontroverzan momenat

  • 4
rumuni namestaljka Foto: printscreen

Nagledali smo se prateći silne lige širom sveta svakakvih situacija, golova, autogolova, onih sumnjivih, poništenih, a iz kategorije najkontroverznijih stiže nam jedan iz Rumunije, sa meča druge lige između Buzaua i Dunaree.

Utakmica je završena pobedom Buzaua 3:0, i baš se taj treći gol razmenjuje po društvenim mrežama, i za očekivati je da se uskoro, osim na još medija, nađe i na "tapetu" nadležnih organa rumunskog fudbala.

Evo i zbog čega.

Naime, pri rezultatu 2:0 domaći tim je jurnuo da postigne još jedan gol, i uspeo je u tome, ali kako: jedan igrač protivničke ekipe kao da nije želeo da spreči loptu da pređe gol-liniju i otkrotrlja se u mrežu. A mogao je. To se jasno videlo u ovoj akciji. Reakcija tog igrača Dunaree je bila krajnje čudna. Zapravo je nije ni bilo iako je bilo očito da može da izbije loptu.

Snimak ove zaista kontroverzne situacije možete pogledati OVDE.

U komentarima na ovaj gol može se pročitati da je kvota na pobedu domaćina, koja se i dogodila, rapidno pala kako se meč bližio početku, do 1.10 koliko je iznosila neposredno pred sam start duela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    29. oktobar 2021 | 07:52

    Ovi su mala deca za franjevce kod nas

  • Žarkov Dragan

    29. oktobar 2021 | 08:37

    Mi gledamo Ruminiju i njihovi sumnjivi golovi a bolje da gledamo u naše dvorište i našim golovima koji su skoro svaki malo reći čudni i sumnjivi.

  • Milan Vujic

    29. oktobar 2021 | 09:55

    Partizan 2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA