≫ 

Juve želi Vlahovića u januaru, poznato je i koliko Srbin traži novca za sezonu

Italijani ističu da Juve najpre treba da se oslobodi nekih igrača i njihovih plata

  • 0
Dušan Vlahović, FK Fiorentina Foto: Profimedia/Sipa USA

Dušan Vlahović u Juventusu već u januaru? Sasvim moguće, tvrde italijanski mediji koji navode da će Bjankoneri pokušati da iskoriste trenutnu situaciju u Fjorentini i zavšre zlata vredan potpis za budućnost!

Vlahović je jasno stavio do znanja čelnicima Viole da ne želi da produži ugovor koji mu ističe na leto 2023. godine i tako ih doveo u situaciju da moraju da ga prodaju najkasnije sledećeg leta. Međutim, zategnut odnos Srbina i jednog dela navijača mogao bi da ubrza situaciju.

Juventus je navodno već započeo kontakte sa Vlahovićevim menadžerima koji su navodno poručili da žele barem šest šest miliona evra po sezoni za svog klijenta. Takođe, Juve će morati da plati obeštećenje za Srbina. Koliko, to je sada pitanje dogovora s obzirom na to da Fjorentina tražio 60 miliona, dok je Juve spreman da ponudi između 50 i 55 miliona. Možda i neke određene bonuse...

"Tutosport" navodi da Juventus najpre moa da se oslobodi nekih igrača, odnosno njihovih visokih primanja, kao i da je Aron Remzi prvi na listi za odlazak.

Video: Vlahović: Ostaje finale u Portugalu, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA