≫ 

Dao gol na debiju za Real pre mesec i po, sada je na žestokom udaru javnosti

Kamavingi u poslednje vreme ne ide u "kraljevskom klubu"

  • 1
Eduardo Kamavinga Printskrin: Youtube/SOCCERKXNG

Francuski vezista Eduardo Kamavinga bio je jedna od zvezda letošnjeg prelaznog roka, kada je iz Rena prešao u madridski Real i već na debiju sredinom septembra postigao gol!

Bilo je to na utakmici protiv Selte, da bi već u narednoj u Ligi šampiona asitirao Rodrigu za trijumf "kraljevskog kluba" nad Interom u Milanu (1:0). Navijači Reala su bili esktazi, hvalio ga je i trener Karlo Anćeloto, da bi onda usledio neverovatan pad.

Pad zbog kog se Kamavinga trenutno nalazi na udaru javnosti, pošto je od tog gostovanja Interu uspeo da zaradi četiri žuta kartona na pet mečeva u Primeri. Poslednji ove sedmice protiv Osoasune (0:0), što mu je bio drugi uzastopni meč na kom je zamenjen na poluvremenu.

Real je na poslednja tri meča u kojima je Francuz igrao osvojio samo dva boda, a jedinu pobedu je ostvario u El Klasiku koji je Kamavinga gledao sa klupe. "AS" piše da vezista ima problem sa kontrolom, te da je drugi igrač iz liga petice po broju žutih kartona. Dobija ih na svakih 60 minuta, dok je ispred njega Mateus Kunja iz Atletika koji biva sankcionisan na svakih 56 minuta.

Video: Ovako su Katalonci sabotirali El Klasiko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladen milunic paris

    29. oktobar 2021 | 15:39

    Pa on vec dve godine ne igra nista , u francuskoj je celu sezonu bio katastrofa. Ako gledamo da je bio dobar pre dve godine i posle toga nista cini nam se da je Jovic broj 2 i da nece uspeti gde god da ode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA