Ekonom uhvaćen kako krade novac od igrača, skandalozni snimak šokirao BiH

Ovo stvarno nigde dosad nije viđeno...

  • 4
Borac Kozarska Dubica, Republika srpska Printskrin: Facebook / Sport Bijeljina

Fudbaleri Borca iz Kozarske Dubice, koji se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske, našli su se u problemu kada su videli da im sve češće nestaju stvari tokom treninga. Klub nije znao šta da radi povodom toga, postavili su kameru u svlačionicu i došli do veoma neprijatnog iznenađenja - klupski ekonom je potkradao igrače.

Naime, već neko vreme fudbalerima tokom treninga i utakmica nestaju stvari, prvenstveno novac. Klub jednostavno nije znao kako da pomogne svojim igračima, te je postavio kameru kako bi neke stvari izašle na čistac. Na video snimku se jasno vidi stariji čovek, klupski ekonom, koji ulazi u svlačionicu i trkeljiše po džepovima igrača.

Nije bio svestan da se sve snima, kao ni da će ubrzo postati viralan širom Balkana, a možda čak i šire. Snimak je ubrzo okačen na Fejsbuk, dok je klub krajnje zgrožen ovakvim ponašanjem svog zaposlenika, još nije poznato kakva će mu kazna uslediti, ali su iz kluba sve predali policiji.

Video: Nedopustiv kiks Saničanina, promašio loptu, a Stuparević to surovo kaznio: Iskupio se za onu prečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA