≫ 

Saša Ilić pod znakom pitanja za meč protiv svog Partizana

Legendarni igrač crno-belih, sada šef struke Čukaričkog propustio je meč sa Loznicom zbog tegoba

  • 12
SASA ILIC Foto: MN Press

Saša Ilić, trener Čukaričkog trebalo je da vodi tim prvi put protiv svog Partizana na stadionu u Humskoj. Međutim, izgleda da će sačekati drugu priliku.

Kako prenosi Mozzart sport, Ilić je osetio je određene tegobe neposredno pred duel sa Loznicom usled kojih je preventivno izostao sa gostujuće klupe u prvom kolu Kupa Srbije. Sa identičnim problemom sreo se i njegov pomoćnik Veličko Kaplanović. Te je tim vodio Milorad Peković.

Upravo je to ostavilo dilemu da li je u pitanju prehlada ili stomačni virus, a očekuje se da odgovor dobijemo nakon današnjeg testiranja. Obavezan test radi se uoči svakog kola na Banovom brdu, a ni danas neće biti izuzetak.

Ukoliko se pokaže da je pozitivan na korona virus sigurno neće biti na klupi.

Video: Prvi samostalni posao u karijeri: Saša Ilić predstavljen kao novi trener Čukaričkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    30. oktobar 2021 | 12:40

    Hahaha pripremaju se za namestaljku 😂 Opušteno pokazaće sledeće nedelje protiv Genta kakav su tim i kako igraju taj mocni fudbal u prvenstvu sa 300 datih golova!!!

  • Grobari

    30. oktobar 2021 | 13:46

    ZVEZDINE NAVJACE, TREBA DA BUDE VELIKA SRAMOTA ZA KOMENTARE O NAMESTANJU I PREVARAMA U PRVENSTVU SRBIJE, ZATO STO JE NJIHOV KLUB SA TAKVIM NECASNIM I PRLJAVIM RADNJAMA DOSAO DO 5 LAZNIH NAMESTENIH TITULA, KOJE JE CELA ZEMALJSKA KUGLA I VIDELA!!!

  • Cubaka

    30. oktobar 2021 | 12:33

    Zvezdas sam ali Sale je stvarno legenda, prvo je "oladio" upravu Partizana i nije hteo da bude njihov deo dokle god ne prikazu transparentno kako posluju a sada nece da vodi dogovorenu utakmicu, svaka mu cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA