≫ 

Luka Jović nema mesta u startnih 11 ni kad nema Benzeme, Anćeloti ne veruje u Srbina

Možda je vreme da potraži novu sredinu

  • 7
Luka Jović Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Reala iz Madrida gostuju Elčeu u meču 12. kola La lige, prvi napadač Karim Benzema zbog povrede propušta ovaj duel i svi su se ponadali da bi to moglo da znači da će Luka Jović da dobije šansu, međutim, Karlo Anćeloti očigledno nema poverenja u srpskog reprezentativca i na mestu najisturenijeg igrača se nalazi Marijano Dijaz.

Svima je jasno da Luki Joviću ne cvetaju ruže u Realu, mada ruku na srce, ne može se reći ni da je dobio pravu šansu u ovom klubu. Cena samog transfera je ono što je stavilo dodatni pritisak na njegova, još mlada, pleća i što ga je verovatno i pokolebalo u tome da pokaže svoj pravi sjaj.

Španski AS je na svojoj naslovnici upravo najavio srpskog fudbalera kao glavnog aduta Karla Anćelotija, baš zbog odsustva Benzeme, međutim, ovaj je Jovića stavio na klupu. Ovim potezom je verovatno svima stavio doznanja da bi najbolje za Jovića bilo da potraži novu sredinu već na zimu, te da ne traći vreme čekajući šansu koju očigledno - neće dobiti.

Video: Sofija vraća liniju, a Luka nadgleda: Trudi se Miloševićeva da se što pre zategne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    30. oktobar 2021 | 13:24

    To ti je kad ti dupe zine za pare i kad ti devojka od fudbalera govori sta da radis.

  • Ja

    30. oktobar 2021 | 13:16

    Zahvali se Sofiji jos malo pa ga niko vise nece

  • Danilo

    30. oktobar 2021 | 14:24

    Kad takav fudbalski mag kao sto je Anceloti ne veruje u malog prepotentnog Luku sta dalje da pricamo. Nije on ni za reprezentaciju, niti pored Mitra moze da igra. Neka se on bolje posveti Sofiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA