≫ 

Stanković odgovorio na Mrkeline prozivke igračima: "Ako je neko kriv za poraz, to sam ja"

Nisu se navikli na Marakani na ovakve dane i ovakve poraze, što se videlo i po izjavama sportskog direktora

  • 29
Dejan Stanković Printskrin: Youtube / Crvena zvezda

Čitavu Srbiju je prilično iznenadio poraz Crvene zvezde od Radnika u Surdulici sa 2:1, a dan posle te utakmice sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela je oštro kritikovao igrače zbog načina igre, čak upotrebio termin "sramota" u opisu igre Stankovićevog tima.

Vremena za odmor nema, Zvezdu očekuje novi meč u Superligi (nedelja, 13:30), crveno-beli idu na noge Radničkom u Kragujevac, a trener Dejan Stanković je pred taj duel, između ostalog, suočen sa pitanjem o Mrkelinim komentarima.

- Ja sam kriv za igru, igrali su onako kako sam im ja rekao, uzimam svu odgovornost za to - nije dopustio sebi Stanković bilo kakvu konfrontaciju sa bilo kim iz kluba, makar ne javno.

Mrkela je još iskritikovao igrače zbog načina igre i opisom da su "lupali po lopti", no ni to nije mnogo "dotaklo" Stankovića niti je to shvatio kao nešto o čemu treba da se polemiše.

Sve greške i taj poraz je preuzeo na sebe i to je nešto što je svima želeo da stavi doznanja.

- Nemam problem da to kažem (da je odgovoran za poraz), jer su igrači slušali moje instrukcije i igrali onako kako smo spremili utakmicu, ja sam bio ubeđen u jedno, desilo se drugo, ako je neko odgovaran za taj poraz, to sam ja - rekao je Stanković.

Video: Zvezda je velika, idemo dalje! : Stanković nije pognuo glavu posle poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    30. oktobar 2021 | 15:59

    Ok. Onda ti podnesi ostavku jer ono u Surdulici je apokalipsa od igre.

  • Bole

    30. oktobar 2021 | 16:51

    Meni ništa noje jasno ,pa grobari stalno kukaju da je Terza sve namestio da je sve kupljeno i da je sve neregularno kada Zvezda stalno pobeđuje ,pa zar oni ne pobeđuju sve ,a znači sada je sve regularno .

  • Oki

    30. oktobar 2021 | 16:51

    A ko je kriv za promašena pojačanja.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA