≫ 

Čudna odluka Anćelotija, povređenog Jovića vodio na gostujuću utakmicu

Italijan izjavio da je srpski fudbaler rovit i da zbog toga nije bio opcija da uđe u igru

  • 0
FC Elche - FC Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Luka Jović sve dalje je od bilo kakvih kombinacija Anćelotija za mečeve u Primeri. Ništa srećnije nije ni kada je reč o Ligi šampiona. Bivši napadač Zvezde i Ajntrahta je i ovog vikenda uz svoje ime imao status "neaktivan", čitav meč sa Elčeom je presedeo na klupi, ali razlog nije taktičke prirode kako se isprva mislilo.

Trener Reala Karlo Anćeloti je posle meča otkrio da srpski fudbaler zapravo nije potpuno fit za utakmicu i da ga zato nije razmatrao kao opciju da uđe.

- Ima određenih problema sa kolenom, bio je bez treninga i ne oseća se najspremnijim - izjavio je Anćeloti posle utakmice u Alikanteu gde je "Kraljevski klub" odneo pobedu 2:1 golovima Brazilca Vinisijusa.

Postavlja se onda pitanje zbog čega je Anćeloti uopšte vodio Jovića na ovo gostovanje.

Ta odluka nije baš najjasnija.

- Bio je na klupi, ali se nije oporavio u potpunosti. Ima istegnuće koje nije sanirao. Marijano je igrao, odigrao je odlično, imao je sjajnu asistenciju kod prvog gola. Odigrao je odličan meč. Bio je opasan i konkretan - rekao je trener Reala.

Video: Jović pecnuo Đuričića posle Katara: Odigraj nekad loptu, možda bih dao još koji gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA