≫ 

Bajern se "petardom" iskupio za blamažu u Kupu, Borusija i Frajburg ne spuštaju gas

Šampion ubedljiv na gostovanju u Berlinu

  • 0
Tomas Miler Foto: Tanjug/AP

Šampion Nemačke Bajern se posle bruke u Kupu Nemačke i poraza od Menhengladbaha od 5:0 vratio na pobednički kolosek i to na veoma efektan način. Bez Julijana Nagelsmana na klupi, Bavarci su pobedili Union u Berlinu sa 5:2.

Robert Levandovski je, po običaju, uvećao svoj golgeterski konto, pogocima u 15 i 23. minutu. Na 3:0 povisio je Liroj Sane u 35, da bi u 43. Niko Giselman smanjio zaostatak svoje ekipe.

Kingsli Koman je pogodio u 61, četiri minuta kasnije Julijan Rajerson smanjio na 4:2, ali je dilemu oko pitanja pobednika otklonio Tomas Miler u 79. minutu. Ovim pogotkom Miler je ušao u istoriju kao igrač koji je dao gol svakom bundesligašu.

Borusija je u Dortmundu savladala Keln sa 2:0. Torgan Azar je bio strelac u 40. minutu, a konačan rezultat postavio je Štefen Tiges u 64. minutu.

Volfsburg je bio bolji od Bajera u Leverkuzenu identičnim rezultatom, za "vukove" su pogađali Lukas Nmeča u 48. i Maksimilijan Arnold u 51. minutu susreta. Domaćini su imali penal u petom minutu nadoknade, ali je golman Kastels odbranio udarac Lukasa Alarija.

Frajburg je na domaćem terenu pobedio Grojter Fifrt sa 3:1 i tako nastavio sjajnu seriju od početka sezone, dok je Majnc slavio kao gost u Bilefeldu sa 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA