≫ 

Nišlije imaju novog Pavkova, Škrbić nastavio da "rešeta", Lučanci bez šansi na Čairu

Napadač Radničkog sa dva gola rešio utakmicu u Nišu

  • 0

Svojevremeno je Milan Pavkov golovima u dresu niškog Radničkog doneo ovom klubu mnogo radosti i pobeda, na kraju se preporučio Zvezdi, a sličan karijerni put se nazire i Miljanu Škrbiću, trenutno najjačem napadačkom adutu "Reala sa Nišave".

Škrbić je bio dvostruki strelac za Radnički u pobedi nad Mladosti iz Lučana 2:0, pogađao je mrežu gostiju u 8. i 79. minutu, i tako, osim što je presudno kumovao trijumfu svog tima, i probio se do druge pozicije na listi najboljih golgetera Superlige.

Miljan Škrbić Printskrin: Youtube/Super liga Srbije

Zajedno sa Jovanovićem iz Čukaričkog, Škrbić ima osam pogodaka u aktuelnoj takmičarskoj kampanji.

Sedmi, a prvi danas, bio je očita demonstracija velikog kvaliteta koji čuči u ovom fudbaleru. Majstorski je primio loptu na grudi posle centaršuta sa desne strane, nije čekao da padne već je odmah smestio u mrežu golmana Lučana.

Bilo je šansi i u nastavku za Nišlije, malo je nedostajalo da se mreža Mladosti zatrese barem još jednom, ali je mirovala sve do 79. minuta, kada je igrač utakmice Škrbić novim golom stavio tačku na fudbalsko popodne na Čairu.

Batakov tim polako kreće ka gornjoj polovini tabele, sada je deveti sa 17 bodova, dok su gosti, nakon tri vezane pobede, upisali i osmi poraz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA