Paunovićev Reding ušao u kontraritam: Treći vezani poraz, plej-of sve dalje

I drugi srpski trener u Čempionšipu doživeo neuspeh

  • 0
Veljko Paunović Foto: Profimedia

Nakon što je Slaviša Jokanović ranije danas sa Šefildom poražen od Blekpula, istu sudbinu doživeo je i Veljko Paunović kojeg je "oborio" Bornmut u derbiju kola - 0:2 (0:1).

Trešnjice su pokazale da su apsolutni favoriti da se zajedno sa Mitrovićevim Fulamom vrate u Premijer ligu. Ekipa sa "Vitalitija" je gospodarila od početka do kraja i na kraju je upisala 11 vezanu utakmicu bez poraza.

Danas je Paunoviću "presudio" prvo Dominik Solanke u 44. minutu, a tačku je stavio Džamal Louv 15 minuta po početku drugog poluvremena.

Ovo je bio treći vezani poraz za Reding u Čempionšipu, koji je prethodno bio u dugoj seriji bez poraza. Samim tim je i plej-of sada "u magli" pošto Paunovićeva ekipa ima 19 bodova, pet manje od Blekpula na šestom mestu.

Timovi dva srpska trenera su sada komšije na tabeli, pošto je Reding na 16. mestu, a Šefild je na 17. poziciji. Sa druge strane, Bornmut je prvi sa 37 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Majstorija Škrbića za vođstvo Radničkog na Čairu: Vrhunski prijem grudima, pa volej za mat Lučana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA