≫ 

Veliki gest Milana Borjana: Kapiten Zvezde ispunio Miloševu želju za rođendan!

Miloševa želja se ispunila za samo 24 sata...

  • 17
Milan Borjan Printskrin: Twitter

Vapaj jedne tetke da svom sestriću Milošu pomogne u ostvarenju želje za 18. rođendan, koji doduše slavi u decembru, nije prošao nezapaženo na društvenim mrežama i vrlo brzo je stigao na pravu adresu - adresu Crvene zvezde i kapitena srpskog šampiona Milana Borjana!

Naime, Miloševa tetka je pre dva dana putem Tvitera zamolila za pomoć kako bi došla do Borjanovog dreas, i ne sluteći da će dan kasnije Zvezdin golman posetiti njenog sestrića.

- Ljudi, imam problem! Iz sfere fudbala znam samo loptu, stativu i Darka Pančeva... elem, imam jednu divnoću od sestrića koji nažalost ima paralizu. U decembru puni 18 i sad, taj moj Miloš obožava izvesnog Milana Borjana! Ima li neko ko zna kako da dođemo do dresa, lopte, bilo čega. naravno,s a posvetom - napisala je tetka.

Dres je Milošu obećala i Sneža Borjan, a Zvezda je u međuvremenu u subotu doputovala u Kragujevac gde su se pomenuti momak i Borjan i upoznali. Pored golmana, i nekolicina drugih fudbalera Zvezde su posetili Miloša. Naravno, tetka je u međuvremenu pružila veliku zahvalnost samoj Zvezdi, njenom kapitenu, Sneži... uz napomenu da nije mala stvar ispuniti san jednom dečaku.

U međuvremenu je za Telegraf otkrila kako se sve odvijalo.

- Obratili smo se Milanovoj ženi Sneži za pomoć i hteli smo da mu priredimo iznenađenje zbnajući koliko voli Borjana i Zvezdu. Na svu sreću, Snežana nam je brzo odgovorila i sve smo se dogovorili. Ti divni ljudi su uradili nešto neopisivo za našeg Miloša.

- Kada su igrači Zvezde stigli, Miloš ih je sve video. Sedeo je na takvom mestu da je mogao da ih vidi. Sa Borjanom sam stupila u kontakt odmah po dolasku, znao je da ga Miloš čeka, samo smo sačekali da igrači večeraju. Miloš je u jednom trenutku rekao da mu srce jače kuca, a mi smo se inače pomalo plašili da mu ne pozli od silne želje. Zbog njegovog stanja, ako me razumete. Zato smo morali da ga pripremimo za sve što je usledilo. Bila nam je zamisao da mu ne govorimo ništa, ali smo morali iz mera predostrožnosti - rekla je tetka koja je otktila i d  je Miloš dobio poziv da u četvrtak bude gost Zvezde na meču sa Midtjilandom, kao i da je Borjan poručio da bi mogao da dođe 18. decembra na rođendan ukoliko bude u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizanovac

    31. oktobar 2021 | 09:22

    Ovaj Borjan je gromada od coveka! Bravo LJUDINO 👏👏👏

  • ANTIROM

    31. oktobar 2021 | 09:31

    VELIKI COVEK,SRBIN ZIV BIO MAJCI

  • Žerac LeCZ

    31. oktobar 2021 | 09:57

    Batalimo sada za koga brani i dali ga neko voli ili ne. Gest je za respekt. Sve pohvale Borjanu a i tetki što su jednom mladiću ulepšali rođendan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA