Muke po Kolumbijca: Rodrigez "popio nokaut", jurio sudiju, pa zaradio isključenje

Reakcija Kolumbijca bila je opravdana

  • 1
hames rodrigez Foto: twitter/azulfeehely

Za fudbalsku javnost u svetu, pomalo zaboravljeni Kolumbijac Džejms Rodrigez (30), našao se u centru zbivanja jedne incidentne situacije u samoj završnici utakmice njegovog Al-Rajana i Al-Arabija.

Nekadašnja velika zvezda svetskog fudbala, senzacija sa Mundijala 2014. godine, od septembra je član Al-Rajana za koji je odigrao tri meča i postigao jedan gol - a sada je u svoj "CV" iz Katara upisao i crveni karton.

Po svemu viđenom, poptuno ne zasluženo.

Rodrigez je, naime, bio meta brutalnog starta protivničkog igrača u nadoknadi vremena pomenute utakmice, bio je to zaista grub i neoprezan start, pa je delovalo da će igrač Al-Arabija dobiti direktan crveni karton.

Ali, na iznenađenje svih na terenu, Rodrigezu je sudija pokazao žuti, pa pošto je ljutito reagovao "kao oparen", i drugi žuti. Bio je van sebe Rodrigez zbog nepravde koja mu je naneta.

Nejasno je zbog čega je sudija Rodrigezu pokazao žuti karton, moguće da je čuo prigovor sa njegove strane, pa sve i da je imao pravo za tu odluku, neverovatno je da je igrač koji je kao keglu oborio Rodrigeza prošao samo sa blažom javnom opomenom.

Čitava frka se dešavala pri rezultatu 2:1 za Al-Arabi kojim je i završen meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA