≫ 

Zvezda ekspresno "rešila" Radnički, dala dva gola za pet minuta i zatvorila utakmicu

Rutinsko odrađivanje posla u Kragujevcu

  • 2
Milan Pavkov, FK Crvena zvezda Printskrin: Arena sport

Posle gola Mirka Ivanića u 19. minutu, Zvezda je mogla lakše da diše, nastavili su sa svojim napadima, da bi krajem prvog, odnosno početkom drugog postigla preko Milana Pavkova i Aleksandra Kataija postigla dva gola i tako ušla u mirnu završnicu utakmice.

Nije Zvezda ništa prepustila slučaju, igrala se nadoknada prvog poluvremena, Rodić je poslao besprekornu loptu u srce šesnaesterca, Milan Pavkov je ostao sam na nekih 13 metara od gola i preciznim udarcem glavom je pogodio u stativu, da bi se potom lopta odbila u gol.

Samo što je počelo drugo poluvreme, tačnije, igrao se 49. minut, Katai je krenuo u svoj prepoznatljivi solo prodor, prošao je nekoliko igrača, a onda je na sebi svojstven način šutnuo i uhvatio golmana Lukića na krivoj nozi.

Ovime su fudbaleri Zvezde pokazali da su se već oporavili od meča protiv Radnika, gde su, podsetimo, pretrpeli poraz od 2:1, kojim su dopustili Partizanu da ode na +5.

Video: Zvezda srećno do vođstva: Gol u 18. minutu, strelac je Ivanić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    31. oktobar 2021 | 15:22

    Ja bih se zahvalio Stankovicu na saradnji i terao bih ga da povede sa njim sva ova njegova pojacanja, Dioni, Falko, Bakajoko i ovog Zivkovica, veze sa zivotom nemaju. A Mrkela i Terzic da se posalju kod komsinice da vide kako se biraju strana pojacanja.

  • g…

    1. novembar 2021 | 04:51

    Zatvorila je ona mnoge utakmice jos na pocetku sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA