≫ 

Gol-mašina Vlahović ne staje: Srpski napadač postigao het-trik za Fiorentinu!

U neverovatnoj golgeterskoj seriji su napadači Srbije, posle sjajnog Aleksandra Mitrovića, sada je i napadač kluba iz Firence zablistao

  • 28
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fiorentine igrali su protiv novajliej u ligi Specije u utakmici 11. kola Serije A i pobedili 3:0, a strelac svih golova je nezadrživi Dušan Vlahović koji je u prvom poluvremenu uspešno realizovao jedanaesterac, da bi u drugom poluvremenu postigao još dva pogotka!

Ne prestaju navijači da ga bojkotuju zbog toga što je odbio produžetak ugovora, međutim, Srbina nije briga za to, on nastavlja da "rešeta" mreže u ligi i sada je već na osam pogodaka ove sezone - na gol iza lidera na listi strelaca Ćira Imobilea.

Zanimljivo je bilo videti i da se Vlahović odlučio da izvede penal (prvi gol), jer podsetimo, u prethodnom kolu je najstrožu kaznu izvodio kapiten kluba Kristijan Biragi.

Kako bilo, sve to nije uzdrmalo srpskog napadača koji je pokazao da je trenutno jedan od najboljih napadača u Evropi.

Nastavak je doneo još bolje i efikasnije izdanje našeg golgetera, najpre gol u 62, pa u 74. minutu, za delirijum većine pristalica Viole koji uprkos skorom odlasku iz kluba i dalje idealizuju idealizuju Srbina.

Fiorentini je ova pobeda donela pomak na sedmo mesto, "ljubičasti" imaju 18 bodova koliko i bolje plasirani Lacio i očekuje ih tesna borba za Evropu u nastavku sezone. Sa ovako raspoloženim Vlahovićem, taj vilj biće mnogo lakše dostižan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AleksandarRK

    31. oktobar 2021 | 16:21

    Kako su zatucani ljudi iz firence.Zamisli da su navijači Sportinga ljuti na Ronalda sto je otisao iz kluba kao mlad. Valjda treba da im bude drago sto će kao klub(firorentina) izbaciti Vlahovića na veliku scenu fudbala.Sutra ce neko od velikih klubova opet da vidi sta ima u firenci..

  • Viola

    31. oktobar 2021 | 16:37

    Hoće da zadrže igrača a nude mu ugovor kao Batistuti.A Batistuta je imao taj ugovor pre 20 godina.

  • Uff

    31. oktobar 2021 | 17:22

    Ne sto je u formi,nego koja je glava,da ga nedoticu komentari.Svaka cast majstore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA