Stanojević objavio loše vesti o povredama Zdjelara i Šćekića pred gostovanje u Belgiji

Trener Partizana zadovoljan pobedom nad Brđanima

  • 3

Partizan je uspeo da savlada Čukarički u 15. kolu Superlige i uveća prednost nad Crvenom zvezdom na tabeli na osam bodova (uz meč više).

Aleksandar Stanojević je posle novog trijumfa bio zadovoljan igrom i rezultatom.

- Odigrali smo tešku i dinamičnu utakmicu. Moglo je da ode na obe strane. Nema sumnje da su navijači sigurno uživali u fantastičnoj utakmici - rekao je Stanojević.

Potom se trener crno-belih osvrnuo i na povredu Saše Zdelara koji je sredinom prvog poluvremena mesto na terenu prepustio Danilu Pantiću. Radi se o povredi zadnje lože.

- Iznenađeni smo da je Saša povređen. Teško da će započeti utakmicu protiv Genta. Ni Šćekić nije bio spreman da danas počne - zaključio je Stanojević i zabrinuo navijače pred važan evropski meč.

Video: Saša Ilić pomešanih emocija prvi put kao protivnik u Humskoj: Znao sam da će se to desiti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zola

    31. oktobar 2021 | 21:38

    Samo vi vratite titulu u Humsku, lako ćemo za Evropu.

  • CH

    31. oktobar 2021 | 22:09

    Gledo sam utakmicu, i nemogu da verujem koliko onaj mening nema motivaciju da se bori. Izgleda da ni njemu jos platu nisu dali, pa covek misli sto bezveze da trci. Posto sam iz svajcarske, uporedim naprimer strance ovde u bazelu ili yb, igraju, trce, brzi ovi afrikacni ko nista. A kod zvezde i partizana nista od toga. Secam se kad je igro sanogo u yb, covek bio fenomenalan, brz jak, motivisan. Kod zvezde ni truna od toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA