Serhio Ramos odlazi iz Pari Sen Žermena?

I to možda čak bez debija...

  • 0
Serhio Ramos Foto: AP/Tanjug

Sapunica između Serhija Ramosa i Pari Sen Žermena i dalje traje, odnosno još nije poznato kada će španski defanzivac konačno upisati svoij debi u dresu Svetaca!

Možda i neće, kako sada stvari stoje, jer "Parizijen", list blizak klubu, javlja da PSŽ razmatra opciju da raskine ugovor sa nekadašnjim kapitenom Reala koji je povređen stigao u Pariz.

- Poverenje koje su neki imali u defanzivca, pa čak ni posle njegove poslednje povrede potkolenice nekoliko nedelja kasnije, danas više nije nepokolebljivo. Toliko da je opcija raskida ugovora, iako nije na dnevnom redu, više nije naučna fantastika. PSŽ počinje da priznaje da je angažovanje Ramosa bila greška - stoji u tekstu pomenutog lista.

Ramos još od 5. maja nije odigrao nijedan zvaničan meč, a trebalo bi ove sedmice da se napokon vrati treninzima. Međutim, pitanje je kada će zaigrati i hoće li uopšte - uz podsećanje da je sa Svecima potpisao dvogodišnji ugovor.

Jeste da je u klub stigao bez obeštećenja, jer mu je ugovor sa Realom istekao, ali nema sumnje da je za besplatan prelazak u PSŽ dobio neverovatnu sumu novca kroz ugovor. Za sada se to ne isplaćuje...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA